Omdömen från Villa Perla

 
Villa Perla är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Perla är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Terrasini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Perla

Läs personliga omdömen av Villa Perla som ligger på Sicilien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Perla. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Maria och familj från Stockholm i Sverige bodde på Villa Perla i Terrasini från den 21. till den 28. juli 2012.

Vår resa har varit härlig. Huset låg fantastiskt med tillgång till havet precis nedanför. Bra pool men huset i sig saknade finish. Dålig städning samt att tvättmaskin trasig,diskmaskin trasig, myror i hela köket. Fick torka jätte noga för att inte myrorna skulle leta sig in.
Vi ringde när vi anlände till Terrasini, damen som äger huset mötte oss. Kan inte ett ord engelska så att försöka göra sig förstådd gick inte. Vi fick ta hjälp av en granne som kunde lite engelska. Detta är väldigt dåligt av in-italia att inte se till att man möter en person som man kan förmedla med. Vi frågor om huset fick vi vända oss till grannen som fick kontakta ägaren vilket kändes inte ok!!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map