Villa i Terrasini på Sicilien

Villa Perla

 
Villa Perla är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Perla är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Terrasini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Perla ligger längs den höga klippkusten knappt 100 meter från havet i Terrasini kommun. Från den stora terrassen har man en fantastisk utsikt ut över havet och särskilt vid solnedgången.

Närmaste by

Själva Terrasini by, som är riktigt livligt under sommaren ligger 8 km från villan. I Terrasini finner man ett brett utbud av restauranger och affärer. Där är ca. 15 km till Palermos flygplats och ca. 35 km till Palermo stad.

Läs mer om Villa Perla

Helt ut till havet

Från Villa Perla har man direkt utgång till havet, rättare sagt en plattform vid havet. Man går nedför en stentrappa, som är byggd och huggen ur klippan, där man sedan kan hoppa i havet, om man föredrar saltvatten i jämförelse med villans pool på 4 x 8 x 1,5 m. Närmaste sandstrand ligger i Terrasini ca. 10 km bort.

Villa med 4/5 sovepladser:
- Villan mäter ca. 140 m² och är enkelt inredd. Man har ingång till huset från vardagsrummet där det finns stora fönster med utsikt ut över landskapet. En kort korridor leder till köket och de tre sovrummen; ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med fransksäng (1,½ plats) och ett sovrum med en enkelsäng. Det finns även badrum med toalett och dusch.

Villan är dessutom utrustad med aircondition, tvättmaskin, TV och flera terrasser med bord och stolar runt huset och poolen. Det finns även utomhuskök med grill.

Dölj texten
 
 
search map