Villa i Terrasini på Sicilien

Villa Azzurra

 
Villa Azzurra är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Azzurra är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Terrasini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Azzurra ligger längs den höga klippkusten knappt 100 meter från havet i kommunen Terrasini. Du har ca. 1,5 km till det lilla samhället Trappeto som lever upp om sommaren. Själva Terrasini stad är ganska livlig om sommaren ligger 8 km bort. I Terrasini finner du ett fint urval av matställe och inköpsmöjligheter. När det gäller transport till storstaden ligger Palermos flygplats ca. 15 km bort och det är 35 km till själva Palermo.

Koppla av i den frodiga trädgården

Villan njuter gott av ett privilegerat läge - denna kuststad är beskyddad av myndigheterna - och en frodig trädgård med tropiska planter och ett område med kaktusplanter samt simbassäng (6 x 12 m) med tillhörande solterrass, där man har utsikt ut över det blå havet.

Hoppa i havet från klipporna nedanför villan

Från Villa Azzurra har man direkt utgång till havet, eller rättare sagt till en plattform vid havet. Man kan gå ner via en byggd stentrappa, som är skårad in i plattformen och sedan är det bara att hoppa ner i vattnet. Närmaste sandstrand ligger vid Terrasini ca. 10 km härifrån.

Lägenheterna på Villa Azzurra

Villa med 6 sovplatser (med privat pool)

Ingången sker via vardagsrummet som har stora fönster och glasdörrar, så att du riktigt kan njuta av landskapet. Vardagsrummet har öppen spis och är utrustad med möbler från lokala hantverkare. Köket har spis med ugn, diskmaskin och kylskåp. Från vardagsrummet kommer du vidare till sovrummen (ett sovrum med dubbelsäng samt två sovrum med enkelsängar) samt badrum med toalett och dusch. Huset är dessutom utrustat med aircondition och tvättmaskin. Privat parkeringsplats finns vid villan. Utvändigt finner du ett litet kök utrustat med grill och ugn. Runt huset finns det flera verandor och terrasser där du kan äta eller bara slappa och njuta av vädret och landskapet.

 
 
search map