Villa i Terrasini på Sicilien

Villa Alessandra

 
Villa Alessandra är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Alessandra är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Terrasini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Alessandra ligger i ett villakvarter i bydelen Trappeto, ca 3 km från Terrasini, där man finner stor mataffär och flera restauranger och ca 1 km från sandstranden. Det är ca. 20 minuters bilväg till Palermos flygplats och lite mer än en halv timme från själva Palermo (men vi rekommenderar att ni tar tåget om ni ska besöka denna vackra by).

Villan har en vacker trädgård, där man kna finna skugga blnad pinjeträden eller under husets veranda. Vid huset finner man en simbassäng med tillhörande terrass.

Läs mer om Villa Alessandra

Från bassängen, som ligger vid huset, är det bara få steg till verandan med bord och stolar där man också finner grillen samt utomhusköket med bakugn och spis.

Villa med 4/5 sovplatser:
- Från verandan har man ingång till huset, som har ett gammaldags kök med antik keramik, vardagsrum med kamin och TV, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och sovrum med en enkelsäng samt badrum med WC och dusch. Huset inredning är präglat av rustiska möbler i arte povera stil. Huset har tvättmaskin och aircondition och även parkeingsplatser för två bilar.

Dölj texten
 
 
search map