Hotell i Taormina

VOI Grand Hotel Mazzarò Sea Palace

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger direkt på stranden i Taormina Mare och här finns ett trevligt poolområde med tillhörande restaurang. Detta är ett hotell för dig som önskar dig det lilla extra och ett hotell med ett fantastiskt läge, stora rum samt bra faciliteter, till ett pris som är något lägre än andra femstjärniga hotell i området.

Precis vid stranden och med pool

Hotellets placering nära både stad och strand gör det möjligt för dig att kombinera en badsemester med alla de spännande upplevelserna som väntar på Sicilien. Hotellet ligger praktiskt talat precis på stranden, och här finns liggstolar och parasoll till hotellets gäster.
Alternativt kan du slappa intill poolkanten där du samtidigt sippar på något gott att dricka som du beställt i baren (öppen mellan kl. 09.00-19.00).

Underbara Taormina

Den lilla tågbanan som snabbt och smidigt tar dig upp till centrum av Taormina, ligger bara några minuter bort. Observera att tågbanan, som på italienska heter Funicolare, endast är öppen under sommarmånaderna. Om den inte kör, så kan du ta en lokalbuss - den tar förvisso lite längre tid, men kör året runt. Du kan självklart också ta turen till fots, det är cirka 3 km.

Packa ner finbyxorna

Hotellet har en trevlig restaurang som heter Il Gattopardo, och som serverar à la carte. Du kan välja att sitta inomhus i den eleganta salen eller ute på terrassen där du har panoramautsikt över bukten. Internationellt kök blandas med traditionella och lokala rätter.

Tänk på att restaurangen har en dresscode och du kan inte dyka upp i badshorts och bikini - strandkläderna är till stranden. Så ta med lite finare kläder, t.ex. långa byxor till män, men kavaj och slips är inte nödvändigt.

Du kan boka rum med privat pool

Det finns flera olika rumstyper att välja mellan, med eller utan havsutsikt. Alla rum har en bra storlek, och är vackra och välinredda. Det finns Wi-Fi på hela hotellet, mot betalning.
För dig som vill lyxa till det lite extra finns det suite med privat pool och utsikt över havet. Minipoolen har en jacuzzidel.

Lite tips

Sicilien är stort, så tänk efter hur mycket ni hinner med på er semester och välj det som ni tycker är viktigast. Här på östra Sicilien finns en bra motorväg från Catania till Messina, sedan blir vägarna sämre. Beräkna gott om tid till bilfärderna. Från Catanias flygplats till hotellet i Taormina är det dock motorväg hela vägen, så turen tar endast knappt en timme.

Hotellet har officiellt 5 stjärnor, men vi har valt att dela ut 4,5 solar - 5 solar för läge och utsikt, 4,5 solar för standarden i förhållande till många andra femstjärniga hotell.

Läs mer om VOI Grand Hotel Mazzarò Sea Palace

Läs om rummen på VOI Grand Hotel Mazzarò Sea Palace

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map