Hotell i Taormina

VOI Grand Hotel Atlantis Bay

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Grand Hotel Atlantis Bay bjuder på en härlig och komfortabel semester som passar dig som vill ha det lilla extra. Hotellet har ett härligt poolområde med terrass och stranden precis nedanför. Om dagarna kan du slappa i solen,och på kvällarna kan du njuta av god mat till vågornas brus i bakgrunden.

Njut av god mat

Hotellets restaurang heter Ippocampo, och då den ligger ut mot havet kan du inte bara njuta av god mat utan också av vackra vyer. Här kan du beställa internationella rätter liksom lokala specialiteter ackompanjerat av goda viner. Den goda drinken före eller efter maten beställer du på Dinosos Bar.

Observera att om du äter i restaurangen så vill italienarna helt inte att du dyker upp i badshorts eller bikini. Ta med lite dressade kläder, t.ex. ett par chinos eller andra långa byxor för män.

Precis vid stranden och nära till stan

Hotellets läge, nära både Taormina och mitt på deras egna strand, gör det möjligt att kombinera en lyxig badsemester med många spännande upplevelser som går att hitta på Sicilien. Taormina är framför allt känt för sin antika grekiska teater, där det under sommaren spelas teater och musik. Taormina är också en bra utgångspunkt, om du ska bestiga toppen av Europas mest aktiva vulkan, Etna, som ligger ca en halvtimmes bilfärd därifrån. Har du inte hyrt en bil, kan hotellet hjälpa dig att arrangera en guidad tur.

Från hotellet har du endast en kort promenad till den lilla tågbanan som förbinder Taorminas strandområde med själva centrum av staden längre upp för berget. Du kan självklart också promenera upp till centrum, det är ca. 3 kilometer. Väl "hemma" igen kan du antingen koppla av med en skön massage eller ta en runda i motionsrummet.

Läs mer om VOI Grand Hotel Atlantis Bay

Vackra rum med havsutsikt

Rummen är vackra och välinredda och alla rum har havsutsikt (hel eller delvis) samt möblerad balkong eller terrass i varierande storlekar. Även havsutsikten kan som nämnt variera beroende på åt vilket håll rummet ligger vänt. Här finns ett läckert badrum med hårtork och rikliga mängder toalettartiklar. Kort sagt, det är stora välinredda rum med allt du kan förvänta dig av ett lyxhotell. Allt i allt ett riktigt inbjudande och högklassigt hotell där avslappning, komfort och bra service är nyckelorden.

Rummen är utrustade med Wi-Fi, aircondition, Sat-TV, minibar, kassafack, badrum med dusch/kar, hårtork, badrock och slippers.

Läs om rummen på VOI Grand Hotel Atlantis Bay

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map