Semesterbostad i Taormina

Villa Zagara Panoramic Garden

<p>Lägenhet Terrazza Camino</p>
<p>Lägenhet Terrazza Camino</p>
<p>Lägenhet Terrazza Camino</p>
<p>Det stora allrummet i lägenhet Terrazza Camino</p>
<p>Utsikten från terrazza Piscina</p>
<p>Lägenheten Terrazza Due</p>
<p>Lägenheten Terrazza Due</p>
<p>Trädgården till Giardino</p>
<p>Gemsam grill</p>
<p>Utsikt över kusten på kvällen</p>
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Zagara Panoramic Garden ligger med ett härligt läge på den sluttning av Taormina som ligger vänd mot Messina. Villan ligger högt upp, över dalen nedan, och utsikten är enastående. Här kommer du att njuta av soluppgångar och nedgångar också för den delen, som sätter färg på himlen medans ljuset sakta försvinner och stjärnorna dyker upp. Och det bästa med allt är att här finns inga fler byggnader som stör.

Nära staden och ändå långt borta från masstursimen

Villa Zagara har ett unikt läge jämfört med många andra av stadens semesterbostäder. Här bor du på en återvändsgata som få människor kör på. Vägen slutar vid en stor parkering, som har plats till ganska många bilar även de dagar då det är flest besökare i staden. Bara de lokala känner till den (men nyttjar den sällan eftersom de har tillstånd till att parkera inne i centrum). För att komma in till staden kan du fördelaktigt låta din bil stå och ta trapporna till linbanan på Via Pirandello, som i stort sett är en del av stadens vackra centrum. Få meter från stationen ligger Porta Messina och gågatan Corso Umberto I, där du hittar shoppingmöjligheter, cafeér och en del matställen (det finns flera även på vägen hit).

Ett stenkast från stranden

Det är ingen överdrift att påstå att du bor ett stenkast från stranden...trots att det tar några sekunder för stenen att landa nedanför på stranden! Här bor du nämligen 170 meter ovan havets yta och du kan gå ner till stranden vid Mazzaròbukten och vända tillbaka genom att hoppa på linbanan som tar dig upp mot centrum - från linbanestationen kan du sedan ta dig till Villa Zagara Panoramic Garden på den stig som leder till parkeringsplatsen. Nedan stranden finner du många matställen och cafeér.

Underbar, underbar utsikt och underbart, underbart lugnt

Taormina är en stad som drar till sig många turister och resenärer: det finns gott om orsaker att besöka staden och njuta av stämningen som du hittar i de gamla gränderna, på den grekiska teatern och då speciellt på kvällarna (det hålls nämligen många koncerter på Taorminas grekiska teater) och på stranden. Villa Zagara Panoramic Garden kommer att vara ditt gömställe, eftersom du snabbt kan ta dig tillbaka när alla dina sinnen och kanske huvud fått nog av alla intryck. Utöver att ha en elegant utsikt och ett kort avstånd från centrum har du här en otrolig lugn och stillsam placering, där det enda du kan se är linbanans rörelse, hängandes ner mot stranden eller upp mot staden. Det är en rörelse som inte stör och som faktiskt är ganska rolig att betrakta.

Siciliansk värd

Din värd heter Massimo och han bor själv på stället. Massimo har rest en hel del eftersom han arbetade som säljsansvarig för ett känt modemärke. Han har nu lämnat allt detta bakom sig för att dra sig tillbaka till sin hemstad, där han inte direkt latar sig om dagarna. Massimo är en lång och aktiv man som nog inte håller med fördomen att sicilianare är korta och latar sig solen dagarna i ända - eftersom han som sagt är mycket aktiv. En rar husmor hjälper Massimo med att hålla stället rent och fint inrett.

Ljusa lägenheter med egen terrass eller trädgård

På Villa Zagara Panoramic Garden kan du välja mellan fyra ljusa och stilrena lägenheter, ett rum med panoramaterrass (bäst till kortare uppehålle) och den rymliga huvuddbyggnaden, som har en perfekt veranda och terrasser samt massor av plats. Alla bostäder har aircondition, internet och egen terrass/uteplats. Tvättmaskin finns endast i huvudbyggnaden, Terrazza Camino.

Goda grunder till att välja Villa Zagara Panoramic Garden

Denna semesterbostad är för dig som vill ha lugn och ro och kunna röra dig till fots - och upp och ner för trappor - utan besvär. Taorminas livliga centrum ligger inom ett kort avstånd härifrån och ändå en bit bort, vad gäller stim och myller. Med undantag från det ena rummet, Terrazza Vista Mondo, kan du laga din egen mat eller välja mellan någon av de många restauranger och pizzerior i din närhet.

Läs om lägenheterna på Villa Zagara Panoramic Garden

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Villa Zagara Panoramic Garden

Läs personliga omdömen av Villa Zagara Panoramic Garden som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Zagara Panoramic Garden. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Söta och rara värdar

Det var en super utiskt, fina rum och välutrustat kök. Ett litet minus var att huvuddörren inte kunde låsas

Läs mer
 
search map