Villa i Taormina

Villa Bouganvillea

 
Villa Bouganvillea är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Bouganvillea är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Taormina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Bouganvillea ligger knappt 2 kilometer från havet och 5 kilometer från Taormina. Villan är omgiven av citrusträd och är byggt av aristokrater på 1800-talet. Fasaden är vackert dekorerad med skulpturer och villan har en gammeldags charm.

Trädgården är en traditionell italiensk trädgård och den stora poolen ligger harmoniskt belägen. Trädgården har dessutom flera skuggfyllda lundar där man kan njuta av sina måltider under sommaren. Stranden ligger endast 2 kilometer från villan och består av småsten. det är ca. 1 kilometer till närmaste minimarket och på samma avstånd finner man även restauranger och apotek.

Läs mer om Villa Bouganvillea

Villa med 9 sovplatser:
- Villan är fördelad på två våningar. På översta våningen finner man kök, uppehållsrum, matrum med utgång till den stora terrassen varifrån man har en fin utsikt till Etna och över havet. På denna våning finner man dessutom ett sovrum med dubbelsäng och två badrum med toalett och dusch.

Första våningen består av tre sovrum med dubbelsängar, ett sovrum med enkelsäng och två badrum med toalett och dusch. Sovrummen ligger på första våningen och har alla utgång till den stora terrassen.

Övriga faciliteter i villan är aircondition, TV, DVD, privat parkeringsplats och daglig städning av poolen om sommaren.

Dölj texten
 
 
search map