Omdömen från UNAHOTELS Capotaormina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av UNAHOTELS Capotaormina

Läs personliga omdömen av UNAHOTELS Capotaormina som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av UNAHOTELS Capotaormina. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Anders och Gunilla från Tyringe i Sverige bodde på Grande Albergo Capotaormina i Taormina från den 5. till den 12. juni 2007.

Vi hade en underbar vecka på Sicilien och vårt hotell Capo Albergo Grande uppfyllde alla vår förväntningar. Vi fick vårt rum som vi hade önskat men en underbar utsikt mot havet och Etna som låg där i bakgrunden,vi välkomnades med champagne på rummet strax efter att vi checkat in. Maten på hotellen var var högsta klass ( blir klart lite dyrt om man väljer att äta där varje dag, men det gjorde inte vi). Frukostbuffen gjorde att vi höll oss mätta länge och någon lunch behövde vi knappast äta. Poolområdet var jätteläckert uppbyggt med trädäck i olika nivåer och hotellet tillhandahöll både gratis badlakan och solstolar. ( Ingick såklart i rumspriset eftersom det var ganska dyrt att bo här), på rummet hade vi fräscha morgonrockar varje dag och tofflor. Det bästa av allt var att man inte behövde stiga upp kl 06 00 på morgonen för att lägga handdukar för att få en solstol. Allt var helt enkelt jättebra. Lagom gångavstånd till Mazzaro ( ca 10 minuter) för att sedan kunna ta kabinbanan till Taormina. Vi hade även hyrbil och detta fungerade också helt utan anmärkning. Vi är jättenöjda med vår bröllopsresa och det var verkligen så romtantiskt som man kan önska sig. Staden Taormina var mysig men mycket turister och flotta butiker anpassade för dessa. Vi gjorde en dagsutflykt till Etna, synd bara att de inte tillhanda höll engelsk guide, vi besökta även Alcantara ravinen och detta var häftigt. Vore bra om er infbroschyr skickades ut på svenska, hade inte mycket glädje av denna. Även bra om ni skickar en karta om man bokar hyrbil så man kan planera lite hemma.

Tack och vi återkommer

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2002
Antal resande 9 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map