Hotell i Taormina

UNAHOTELS Capotaormina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta världsberömda 4-stjärniga UNAHOTELS Capotaormina hotell ligger på toppen av en klippa endast 3 km från Taormina precis där Giardini Naxos-bukten ligger på ena sidan, och Isola Bella (som betyder "den vackra ön") kan ses på den andra sidan. Det finns en privat sandstrand vid hotellet som du når via en hiss. På hotellet, som är en typisk byggnad från 70-talet, finns det totalt 190 rum (varav vissa är suiter och juniorsuiter).

Rummen är rymliga och smakfullt inredda. De har alla luftkonditionering, telefon, radio, sat-TV, minibar, kassafack, garderob och badrum med badkar/dusch.
- standardrummen har ingen direkt utsikt, alternativt utsikt från sidan mot havet.
- rummen med direkt havsutsikt ligger mot Etna/Giardini Naxos eller mot Isola Bella.

Läs mer om UNAHOTELS Capotaormina

På hotellet finns flera restauranger där det serveras sicilianska specialiteter såväl som internationella rätter:
- Frukosten serveras i matsalen Etna.
- Kvällsmaten serveras på Restaurang Naxos, som ligger på tredje våningen med utsikt över hela kusten.
- Restaurang La Scogliera serverar lunch (mot betalning) och kvällsmat med buffé och erbjuder en charmig atmosfär med barbecue.
- Från mitten av maj till mitten av september är det också möjligt att äta kvällsmat på restaurangerna La Stella del Mare och La Casa del Massaro i Giardini di Naxos utan extra kostnader för de gäster som väljer att bo med halvpension (inklusive gratis transfer).

På hotellet finns flera barer och caféer:
- Bar Svevo med karraibisk atmosfär och levande musik
- Bar Piccadilly är inspirerad av de klassiska engelska klubbarna, här spelas klassisk musik och det finns både bridgebord och läsområde.
- Bar l'Approdo ligger vid poolen
- Bar il Moresco är en "tea bar" som är öppen dygnet runt från 1/5 till 30/9

På hotellet finns dessutom pool med havsvatten, privat strand med parasoll och solstolar, kanoter, kajaker, trampbåtar och gym. Transfer till Taormina (på bestämda tidpunkter) är inkluderat i priset. Gästerna kan dessutom nyttja följande service på hotellet: butik, kiosk, frisör, beauty center med bastu och massage och tvättservice. Mot beställning arrangeras limousine service till/från Catania APT.

På hotellet finns flera möteslokaler som ofta används till kongresser och olika konferenser. Vi har dock uppfattningen att det finns god plats både till dem som kommer hit för arbete, som för de resenärer som önskar ett ställe av hög standard och fridfulla omgivningar. Hotellet ställer nämligen många kvadratmeter till ditt förfogande. Efter vårt besök på hotellet har vi den klara uppfattningen att hotellet är välorganiserat och genomtänkt trots att den arkitektoniska profilen inte är bland de vi föredrar.

Läs om rummen på UNAHOTELS Capotaormina

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map