Omdömen från Residence Terra Rossa
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Fantastiskt beläget och med utsikt över havet

Terra Rossa ligger mycket vackert beläget, men kan vara lite svårt att ta sig fram till eftersom vägen dit är mycket smal och svår att ta sig fram på med bil. Men det går om man är försiktig. Det kräver dessutom att man är i bra form för det finns många tunga stentrappor att gå i när man antingen ska ner till stranden eller upp til stan. Men med det sagt så är det ett underbart ställe med en fantastisk utsikt från lägenheterna på andra våningen.
Lägenheten vi hade var utmärkt disponerad och rymlig samt med en härlig terrass.

Köket är snyggt, men inte särskilt välutrustat - här hade en uppdatering av de mest basala köksredskapen varit på sin plats.
Internet fungerar med utlämnade av inloggningskod i receptionen, men anslutningen är inte stabil och faller ur efter en kort tids användande.

Annars fungerar allting OK, och rent generellt kan stället rekommenderas om man är ute efter ett vackert semesterställe med bra läge.

Taormina som semester-destination

Mycket trevlig mindre stad med bra restauranger, otroligt vackert belägen upp längs klippsluttningen och med en fantastisk utsikt från många ställen upp och ner längs kusten - mycket turister, men i oktober inte så överväldigande - sevärdheter speciellt den antika grekiska amfiteatern

Residence Terra Rossa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Terra Rossa
Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Vädret var inte så poolvänligt
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från Residence Terra Rossa
 
search map