Omdömen från Residence Terra Rossa
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Fantastiskt läge!

Ett mycket bra boende med tanke på lägenhetens utformning, altan under tak, fantastisk utsikt och underbar trädgård. Personalen var vänlig och tillmötesgående och gav den information vi efterfrågade. Tyvärr saknade vi att inte kunna äta lunch eller mat på hotellet. I värmen så orkar man inte alltid ta sig uppför eller nerför alla trappor vilket tar olika lång tid beroende på din fysik. Det tar ca 20-25 minuter till en restaurang i Taormina stad och då är du rejält varm! Köket i lägenheten var helt ok förutom de två kokplattorna som hade alldeles för låg effekt. Speciellt när du vill koka upp pastavatten.
Med tanke på 500 kr för slutstädning hade vi uppskattat om handdukarna bytts någon gång under veckan och att toapapper fyllts på. Enligt vouchern så förväntades dessutom köket vara någorlunda städat av oss vid avfärd.

Rekommendationer till andra gäster

Använd gps om du har bil. Det underlättar när du kör på alla små snirkliga vägar. Badstranden nedanför hotellet är trång med många turister. Prova att åka iväg till en närliggande badstrand t.ex. Letojanni där det finns gott om plats. Passa då också på att handla mat som du kan ta i bilen. Den närmsta lilla mataffär i förhållande till hotellet ligger på gångavstånd ca 20-25 minuter upp i Taormina. Sen ska du bära hem varorna också. Bil är inte att tänka på eftersom det är svårt att parkera i staden.

Residence Terra Rossa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Ligger fantastiskt vackert men lite svårtillgängligt.
 
Själva boendet på Residence Terra Rossa
Studiolägenhet med 2/3 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Bättre kokplattor önskas och byte av handdukar under veckan.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Visa alla omdömen från Residence Terra Rossa
 
search map