Omdömen från Residence Terra Rossa
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Simple living och en fantastisk utsikt

Hotellet är beläget i ett mycket lugnt område ungefär mittemellan Taorminas äldre delar och stranden/vattnet – och är därför idealiskt om man vill ägna sig åt båda. Vacker utsikt över vattnet och kusten från vår lägenhet, som låg mittemot poolområdet.
Lägenheten vi bokat hade två sovrum, och då vi var fem personer hade det bäddats i bäddsoffan i allrummet. Lägenheten framstod som enkel och väl i ordning – och den var ren och fin. Köket var bara utrustat med det mest nödvändiga (för 4 personer). Det var dock ok för vår vistelse, då vi bara åt frukost i lägenheten. Vi saknade dock en brödrost eller en liten ugn. Det fanns både bord och stolar på balkongen, som var stor nog för oss alla att sitta på och njuta av utsikten över vattnet.
Personalen i receptionen var trevliga och serviceinriktade – och de talade alla bra engelska. Allt som allt var vi mycket nöjda med vistelsen.
På grund av terrängen med många trappor hade det varit fint om hotellet haft lite försäljning av bröd, kaffe, te, mjölk och liknande så att man inte behövt gå de 250 trappstegen (varje väg) ner till närmaste butik. Internetförbindelsen (gratis) fungerade bara precis runt receptionsområdet. På sätt och vis är det ok, men det skulle självfallet vara bekvämare om man kunde gå ut på nätet medan man vistades i lägenheten.

Rekommendationer till andra gäster

Det kräver en viss fysisk form för att ta sig runt till fots i Taormina, då där finns många trappor och backar nästan oavsett var man befinner sig.

Residence Terra Rossa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Terra Rossa
Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (med balkong och havutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2015
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från Residence Terra Rossa
 
search map