Omdömen från Residence Terra Rossa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Terra Rossa

Läs personliga omdömen av Residence Terra Rossa som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Terra Rossa. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence Terra Rossa

Residence Terra Rossa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Terra Rossa
Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe i mycket vacker omgivning

Stor och rymlig 4/5-personerslägenhet med två sovrum och gott om plats åt en familj på fyra. Lite äldre lägenhet, men fint, och hög standard på städningen. Härlig stor altan på första våningen med fantastisk utsikt över bukten. Stort och trevligt uppehålls- och receptionsområde med gratis wifi. Fritt liggande byggnader i en mycket vacker och välskött trädgård med palmer, agave m.m. Fint poolområde med flera terrasser så det är gott om plats och lugn och ro för solbad och avkoppling. Från hela området har man en fantastisk 180-graders vy över bukten. Personalen är mycket vänlig och tillmötesgående. Ligger mitt emellan stranden och staden (300 steg ner eller upp), så det är inte lämpligt för de som har svårt att gå. Våra döttrar på 7 och 11 klarade promenaden fint - ibland även två gånger per dag. Värt att rekommendera, vi återvänder gärna hit.

Rekommendationer till andra gäster

Receptionen rekommenderar att man ska handla på ARD i Naxos, då det är begränsat sortiment i Taormina. Det är en lågprisbutik och vi var inte imponerade. På södra sidan av Naxos skulle det visst ligga flera stora "riktiga" supermarkets, men det fick vi tyvärr reda på för sent.

Residence Terra Rossa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Terra Rossa
Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Supertrevligt residens med pool med kanonutsikt

Supercharmigt ställe med en massa små stigar och palmer. Våre lägenhet hade en helt fantastisk utsikt. Läcker pool :)

Rekommendationer till andra gäster

Svårt att ta sig runt med barnvagn på grund av de många, många trapporna som finns i staden - ner till stranden eller upp till staden.

Residence Terra Rossa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Terra Rossa
Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Pittoreska Taormina...

Riktigt vackert ställe med pittoresk utsikt över kusten och över till Calabrien (fastlandet).
Vi anlände från Castellammare (Appartamento Pescatore) som är ett väldigt genuint ställe, där man närmast känner det som om man lånar en bebodd lägenhet. Då känns Terra Rossa mer turistiskt, vilket är förståeligt när man har en så pittoresk trädgård på framsidan och en jättevulkan på bakgården. Och en riktigt sur byracka som hälsar en välkommen. Som damen i receptionen sa: "Ni ska nog inte klappa den för den är lite oberäknelig". Bara man vet det - och det visste vi.
Vacker och flott lägenhet, med en enormt trivsam terrass ( i den lägenheten vi fick - det varierar). Med fara för att det kan låta banalt så hade jag gärna sett tvål, lite salt och peppar, etc...De där små sakerna som gör att man känner sig välkommen. :-)
Men coolt, coolt ställe. Att sitta vid poolen och se ut över havet och kusten. Det är fantastiskt.
Vadmusklerna fick också motion. Ni (In-Italia) skriver 350 steg ner till havet. Vi skriver 298 steg upp till staden. Räkna själv efter. :-) När man har barn med är det ett sätt att forcera trapporna på.
****** 6 av 5 stjärnor för utsikten.

Residence Terra Rossa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Terra Rossa
Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Terra Rossa

Fick en härligt stor lägenhet lite längre bort från de andra lägenheterna. 2 natten väcktes vi av oväsen från taket, som visade sig vara råttor. Vi bad om en annan lägenhet och det fick vi utan vidare diskussion. Denna lägenhet var helt fantastisk. Personalen är otroligt trevliga och hjälpsamma. Kan bara rekommendera stället, men se till att bo i de vita lägenheterna. Stället är inte för gångbesvärade, eftersom det finns många trappor till stan.

Residence Terra Rossa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Terra Rossa
Studiolägenhet m. terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bröllopssviten

I september 2013 hade vi sådan tur att få bli tilldelade bröllopssviten på Terra Rosa med 180graders panoramautsikt över Messinasundet från såväl köket, allrum/sovrum och terrass i 3 dagar.
Rekommenderas varmt.

Själva boendet på Residence Terra Rossa
Studiolägenhet m. terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lovely Terra Rossa

Vi var fyra personer som spenderade 6 dagar på Terra Rossa. Vi var väldigt nöjda med hela vistelsen.
Lugna och stilla omgivningar. Bra service, oavsett vad vi frågade efter. Utsikten: fantastisk... Lägenheten innehöll det man behövde.
Det endaste vi saknade var möjligheten till att kunna köpa färskt bröd på morgonen.
Man får vara beredd på att gå en del i trappor, både ner till stranden och hem från staden på kvällen (ca 15 min gångväg).
Vi är supernöjda, och möjligheten att vi åker tillbaka är stor! :)

Rekommendationer till andra gäster

Kan vara lite svårt att hitta fram, men titta på skyltarna! Matbutiken uppe i Taormina innehåller det man behöver, men kan vara lite svår att hitta, fråga i receptionen efter karta och förklaring så går det bra.
Badskor är nödvändigt på stranden. Kan köpas på plats.
Receptionen rekommenderar att ta trapporna ner till linbanan och ta den upp till Taormina, det kostar 3 Euro per person. Det går också att beställa taxi från receptionen, det kostar 10 Euro per tur (2013).
OBS: Om ni åker till Etna så kom ihåg sköna skor och kläder.

Residence Terra Rossa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Terra Rossa
Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Vacker utsikt

Det är den vackraste av utsikter från poolområdet, och från 3-rumslägenheten, mer behöver man inte.
Det är en bra, rymlig lägenhet och sovplatsen i vardagsrummet är en riktig sovplats, med det kan dock bli lite varmt då det endast finns en fläkt i de 2 sovrummen.
I motsats till andra som har rosat personalen, så såg vi dem inte särskilt mycket - kanske för att de nästan alltid hade fullt upp. Trots att det alltid var fullt, var det gott om plats vid poolen och en lugn stämning.
Helt säkert kommer vi att komma tillbaka.

Rekommendationer till andra gäster

Om ni överväger en tur till Erna, så kan Cintinente Sicilia starkt rekommenderas, www.continentesicilia.it.
Fantastisk upplevelse och ni kan själv påverka turen.
Kom ihåg en ficklampa till trapporna om kvällarna. Vi tog trapporna ner till linbanan när vi skulle ut och äta, och så gick vi ner från staden om kvällen - det är mörkt, så en lampa kan vara bra att ha.

Residence Terra Rossa
Rent och fint, Rent och fint

Observera att det inte finns en sophink i lägenheten så fråga var ni ska göra av avfallet.
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Terra Rossa
Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Det är endast internet i receptionen
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Fantastisk utsikt - den stänger dock kl 18.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Terra Rossa

Residence Terra Rossa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Trevlig och hjälpsam personal.
Placering, Placering

Utsikten är fantastisk. Det enda som drar ner betyget är att det är jobbigt att gå i trapporna, men jag föredrar ändå detta läge framför staden eller stranden. Här bor man mitt emellan - lugne och skö
 
Själva boendet på Residence Terra Rossa
Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass

Stor och bra lägenhet. Det enda negativa var att sängarna var stenhårda. Terassen underbar!
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Vi trodde att det skulle finnas Internet i lägenheten, men det fanns enbart i receptionen. Gått om plats i receptionen för "surfande" personer.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Residence Terra Rossa

Residence Terra Rossa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Terra Rossa
Studiolägenhet m. terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map