Semesterbostad i Taormina

Residence Terra Rossa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Terra Rossa ligger halvvägs mellan havet och Taormina's historiska centrum. Det är smidigt att ankomma med bil och du kan parkera gratis på en offentlig parkering ca. 50 meter från entrén eller mot betalning inne på själva stället som är inhägnat. Boendet passar dig som vill ha närhet till en av öns mest omtyckta städer, ha tillgång till härlig pool och panoramautsikt över den vackra kusten.

Lugna omgivningar och havsutsikt

Du bor med tillgång till den välskötta trädgården där du hittar den härliga poolen (6 x 12 m) som med sin solterrass har panoramautsikt över havet. Det finns dessutom fri tillgång till internet vid receptionen, förutom wi-fi. Stranden når du via en trappa (ca. 350 trappsteg) och du behöver endast passera en mindre väg.

Läs mer om Residence Terra Rossa

Fina lägenheter med balkong eller terrass

Det finns två typer av lägenheter. De är alla enkelt men komfortabelt inredda och utrustade med balkong eller terrass. De lägenheter vi förmedlar ligger vända ut mot den frodiga trädgården.

Studiolägenheterna är äldst och ligger alla på markplan. Dessa är på ca 25 m² och har en dubbelsäng samt en bäddsoffa för en person, ett pentry med elhäll, kyl, vattenkokare samt lite husgeråd, kassafack, wi-fi, garderob och takfläkt. Badrum med dusch. Dessa kan ta mellan 1-3 personer.

Lägenheterna med 2 sovrum ligger alla på andra våningen. Dessa är på ca 50 m² och har ett rum med dubbelsäng samt ett rum med två enkelsängar samt ett allrum med pentry med gashäll, kyl, vattenkokare samt lite husgeråd, kassafack, wi-fi, garderob och takfläkt. Badrum med dusch. Dessa kan ta mellan 2-5 personer. Här har du en balkong med bord och stolar.

Du kan även boka dubbelrum, på ca 15 m². Här har du en dubbelsäng, garderob, takfläkt, minikyl, vattenkokare och wi-fi. Inredningen är även här enkel.

L√§genheterna på Residence Terra Rossa

Studiolägenhet m. terrass

Är på ca. 30 kvm och består av ett stort rum med sovalkov, badrum med toalett och dusch, kök samt en övertäckt terrass.

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass

Är på ca. 50 kvm och består av uppehållsrum med kokvrå, två sovrum med två sovplatser i varje rum samt möjlighet för en extra säng, badrum med toalett och dusch samt balkong.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map