Semesterbostad i Taormina

Residence degli Agrumi

 
Residence degli Agrumi är inte tillgänglig i dagsläget
Residence degli Agrumi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Taormina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence degli Agrumi ligger nära Taorminas pulserande gågata (Corso Umberto I) och den trevliga Piazza Vittorio Emanuele, var du kommer till den grekiska teatern.

Byggnaden är nyrenoverad och lägenheterna har all tänkbar komfort. Från gatan har man tillgång till den genensamma terrassen på första våningen. Under terrassen har man inrett ett garage var man kan parkera mot betalning, men så slipper man ju ialla fall köra runt i timtal och leta parkering. På första våningen finns även en liten reception.

Läs mer om Residence degli Agrumi

Husets åtta lägenheter är alla inredda med inspiration från en av Siciliens kännetecken: apelsinträden (varje lägenhet har faktiskt sina namn från olika apelsin och citronträd). Alla lägenheter vänder mot den stora terrassen framför byggnaden och har aircondition, satellit-tv, hårfön och tvättmaskin. Alla kök har ugn. Varje lägenhet har dessutom en plats utomhus med bord och stolar, antigen en balkong, loggia eller terrass det enda undantaget är den minsta lägenheten Chinotto som har microvågsugn istället för ugn och ingen privat terrass eller balkong

Dölj texten
 
 
search map