Hotell i Taormina

Palazzo Santa Caterina

 
Palazzo Santa Caterina är inte tillgänglig i dagsläget
Palazzo Santa Caterina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Taormina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Palazzo Santa Caterina är ett gammalt kloster som ligger ca 400 meter från Taorminas historiska stadskärna och på kort avstånd från linbane stationen, varifrån man kan komma ner till havet i Mazarò-bukten. Taorminas historiska stadskärna kännetecknas av de många turisterna som under dagen kommer till staden, och med ett hav av souvenirbutiker till följd. Kvällarna är i regel något mer stillsamma.

Ett renoverat kloster

Man kan anlända till hotellet med bil, men i verkligheten är bil inte nödvändigt för att få en bra vistelse här. Klostret är omgiven av en stor park med höga flera hundra år gamla träd. Den frodiga växtligheten gör att det är lite si och så med havsutsikten, trots att klostret ligger på en brant ner till havet. Således finns der ingen havsutsikt från rummen.

Läs mer om Palazzo Santa Caterina

Tillgång till pool och restaurang på Hotel Ariston

Reception, restaurang, bar, internet point, pool med tillhörande solterrass och de övriga faciliteterna ligger på Hotel Ariston, endast några trappsteg upp. Hotellet har en lång historia och har ett gott rykte bland de många, som år efter år väljer att spendera sin semester i Taormania.

Alla rum har balkong

På Palazzo Santa Cristina finn det 27 rum, och de har alla balkong, sat - tv, minibar, förvaringsskåp, vattenkokare till kaffe/te och eget bad med toalett och dusch samt hårtork. När det är som varmast slås aircondition på, men detta är inget som anges på förhand.

Dölj texten
 
 
search map