Hotell i Taormina

Hotel Villa Schuler

 
Hotel Villa Schuler är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Schuler är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Taormina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Villa Schuler är ett härligt hotell med en praktfull och väldoftande trädgård samt en fantastisk utsikt. Hotellet ligger centralt i Taormina inte långt från stadens huvudgata Corso Umberto så man är aldrig långt från det stora utbudet av restauranger, cafeér och fashionabla butiker.

Själva hotellet är en äldre siciliansk villa som blev ombyggt till hotell år 1905. Hotellet är mycket elegant, charmerande och fullt av atmosfär. Från hotellet är där en fantastisk utsikt över det joniska havet och Etna.

Läs mer om Hotel Villa Schuler

Frukosten är lite av hotellets specialitet. Den är inkluderad i rums priset men serveras á la carte med bordsbetjäning precis som på restaurang. Om sommaren eller när vädret tillåter serveras frukosten på terrassen som blickar ut mot havet, eller i paviljongen under palmerna.

Man kan välja mellan två olika rumstyper som har utsikt över antingen trädgården eller havet. Det finns totalt 21 dubbelrum och 5 junior suites. Alla rummen är utrustade med fina badrum, hårtork, aircondition, telefon, förvaringsbox, radio och satelit-TV. Några rum har antingen möblerad balkong, terrass eller takterrass. Junior suites ligger antingen på bottenvåningen eller tredje våningen och har alla kylskåp och en veranda där man kan sitta.

Det finns möjlighet för gratis parkering efter principen ”först till kvarnā€¦”. Annars kan man mot betalning parkera i garaget för 14 € / dag.

Liften som tar en ner till havet är endast 10 minuters gångfärd från hotellet.

Dölj texten
 
 
search map