Hotell i Taormina

Hotel Villa Esperia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Esperia renoverades under år 2012 och är ett trevligt och komfortabelt hotell. Här finns en stor pool med inbjudande solterrass och magnifik utsikt över Medelhavet.

Isola Bella och linbanan till Taormina

Det är endast få meter till den vackra, lilla berömda ön Isola Bella och de fina badstränderna där du kan hyra strandplats. Får du lust till att vara kulturell är det endast 100 meter till den stora kabinliften som på ett par minuter tar dig upp till Taorminas historiska centrum. Här kan du bl.a. besöka den världsberömda grekisk-romerska teatern varifrån du också har en magnifik utsikt till vulkanen Etna.

Inbjudande restaurang med lokala rätter

I Taormina finns det gott om restauranger att välja mellan, men även hotellet har en restaurang. Här serverar man traditionella och sicilianska specialiteter, så som sig bör. Maten kan du njuta av på terrassen om vädret tillåter. För en drink innan eller efter maten kan du besöka lobbybaren.

Läs mer om Hotel Villa Esperia

Komfortabla rum

Hotellet har i allt 65 rum i olika kategorier, och du kan välja att boka din vistelse antingen med frukost eller halvpension. Rummen är förhållandevis rymliga och inredda i modernare stil.

Alla rum är utrustade med luftkonditionering, Sat-TV, radio, telefon, minibar, kassafack, skrivbord, strykjärn samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Villa Esperia

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map