Hotell i Taormina

Hotel Villa Diodoro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Är du en av dem som drömmer om att bo i vackra Taormina med en fantastisk utsikt över havet och mot vulkanen Etna - då ska du läsa vidare här, för Hotel Villa Diodoro kan vara helt rätt val för dig. Hotellet ligger i en härlig trädgård i en kuperad terräng på bergssluttningen, högt över havet, men ändå har du endast några få hundra meter till Taorminas absoluta centrum och den gamla grekisk-romerska teatern, vilka du båda kan nå på under 10 minuter.

Utflyktsmöjligheter i närområdet

Om du har lust att åka längre bort, är det inte heller något problem, för du kan parkera din bil på hotellets område, så att den alltid är redo för nya äventyr. Du bör naturligtvis besöka vulkanen Etna, men vi kan också rekommendera utflykter till norra delen av ön - kanske till den pittoreska staden Cefalù, eller de de spännande vulkanöarna Lipari och Vulcano, som ligger i havet norr om Sicilien. Du kan också åka mot söder, till den gamla grekiska staden Siracusa, eller till den romerska kejsarvillan med de fantastiska mosaikerna i Piazza Armerina.

Läs mer om Hotel Villa Diodoro

Nyttja hotellets goda faciliteter

Hotellets stora pool och härliga solterrass, ligger i gröna omgivningar med utsikt till den frodiga parken och med havet som bakgrund. På hotellet finns dessutom en parkeringsplats, reception, hiss, en bar där du kan njuta av ett gott glas vin, konferensfaciliteter, och wifi i de gemensamma utrymmena. Cirka 100 meter från hotellet finns en tennisklubb, och det är cirka 25 km till närmsta golfbana som ligger på Etnas sluttningar. Hotellets restaurang serverar specialiteter med inspiration från både det lokala och italienska köket, samt de mest populära internationella rätterna. På grund av hotellets läge, ska du vara beredd på att det visa tider hålls bröllop eller andra större familjefester på hotellets område.

Bekväma rum med utsikt

För att bättre kunna njuta av den goda utsikten, har de flesta av hotellets rum förhållandevis stora fönster. Rummen är fint inredda, och finns i flera olika kategorier. En del av rummen har balkong och utsikt över havet, medan andra vänder mot andra riktningar. Alla rum har luftkonditionering, uppvärmning under de kallare månaderna, satellit-TV, minibar, kassafack, telefon och badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårfön.

Residence Villa Giulia

Det finns även möjlighet att bo i lägenhet av olika typer. Lägenheterna ligger i närheten av hotellets pool som du når via en apelsinlund. Här har du möjlighet att själv laga något gott att äta då de har ett pentry. De kan ta upp till 4 personer och extrabäddar kan vara i bäddsoffa.

Läs om rummen på Hotel Villa Diodoro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map