Hotell i Taormina

Hotel Vello d'Oro

 
Hotel Vello d'Oro är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Vello d'Oro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Taormina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Njut av den privata konstutställningen

Under 50-talet fanns på första våningen en utställning i keramikföremål skapade av konstnären Cuscona. Längre fram i tiden byggde man om hela byggnaden till hotell, men du kan fortfarande finna hans verk på hotellet. Hotellet ligger nära Corso Umberto, den livliga gågatan med en uppsjö av restauranger och shoppingmöjligheter i Taorminas centrum.

Bo i centrum af Taormina

Hotellet ligger nere vid huvudgatan, och härifrån har du på den ena sidan utsikt till Taorminas centrum och den grekiska teatern, och på den andra sidan ut till Naxosbukten och den imponerande vulkanen Etna som nästan alltid är aktiv på ett eller annat vis. Går du ut från hotellet från restaurangen på första våningen så hamnar du direkt på Piazzetta Varò och är endast ett fåtal steg från Corso Umberto.

Läs mer om Hotel Vello d'Oro

Hotellets faciliteter

Hotel Vello d'Oros reception är öppen dygnet runt. Det finns också en bar med room-service liksom det finns flera panorama-terrasser, av vilken den största tillhör restaurangen, medan en annan är en solterrass med parasoll och solstolar. En inomhusrestaurang ligger på första våningen där det även finns ett uppehållsrum, TV och en bokhylla med böcker från hela världen. Frukosten serveras som buffé.

Fina men enkla rum

Hotellets 53 rum är alla fint men enkelt inredda, alla rum har kassafack, TV med internationella kanaler samt luftkonditionering som är påslagen under bestämda timmar på dygnet under sommarmånaderna (från 15 juni till början av september). Alla rum har dessutom badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. Flera av rummen har också balkong och/eller havsutsikt.

Läs om rummen på Hotel Vello d'Oro

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Vello d'Oro

Läs personliga omdömen av Hotel Vello d'Oro som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Vello d'Oro. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Hotel Vello d'Oro

Vilken utsikt!

Vi fick ett stort och rymligt rum. Vi hade en privat balkong och en gemensam stor terrass med en fantastik utsikt över havet. Frukostpersonalen var mycket trevliga och tillmötesgående.

Läs mer

En underbar semester

Vi har haft en härlig semester, och vi kommer alla gärna till Sicilien igen!
Vacker natur!
Imponerande kulturella sevärdheter!
Taormina är en underbar stad trots många turister!
Fantastiskt läcker mat överallt - och i rikliga mängder!
Vi upplevde stor gästfrihet på en vingård, där vi fick lov att stanna till eftersom vår lilla flicka behövde en paus.

Läs mer

Lite slitet men ett perfekt läge

Ett äldre hotell mycket centralt beläget vid huvudgatan. Vi hade problem med aircondition, eftersom den stannande på natten, så därför varmt på natten. God frukost och en serviceminded personal. Ett bra tips till strandbesök är att utnyttja hotellets erbjudande om att bli körda till strand tur/retur inklusive hyra av stol och parasoll för 8 Euro per person. Vanligtvis måste man betala 15-25 Euro för en stol om man själv åker till stranden.

Läs mer

Bedömning av Hotel Vello d'Oro

Läs mer
 
search map