Hotell i Taormina

Hotel Vello d'Oro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Njut av den privata konstutställningen

Under 50-talet fanns på första våningen en utställning i keramikföremål skapade av konstnären Cuscona. Längre fram i tiden byggde man om hela byggnaden till hotell, men du kan fortfarande finna hans verk på hotellet. Hotellet ligger nära Corso Umberto, den livliga gågatan med en uppsjö av restauranger och shoppingmöjligheter i Taorminas centrum.

Bo i centrum af Taormina

Hotellet ligger nere vid huvudgatan, och härifrån har du på den ena sidan utsikt till Taorminas centrum och den grekiska teatern, och på den andra sidan ut till Naxosbukten och den imponerande vulkanen Etna som nästan alltid är aktiv på ett eller annat vis. Går du ut från hotellet från restaurangen på första våningen så hamnar du direkt på Piazzetta Varò och är endast ett fåtal steg från Corso Umberto.

Läs mer om Hotel Vello d'Oro

Hotellets faciliteter

Hotel Vello d'Oros reception är öppen dygnet runt. Det finns också en bar med room-service liksom det finns flera panorama-terrasser, av vilken den största tillhör restaurangen, medan en annan är en solterrass med parasoll och solstolar. En inomhusrestaurang ligger på första våningen där det även finns ett uppehållsrum, TV och en bokhylla med böcker från hela världen. Frukosten serveras som buffé.

Fina men enkla rum

Hotellets 53 rum är alla fint men enkelt inredda, alla rum har kassafack, TV med internationella kanaler samt luftkonditionering som är påslagen under bestämda timmar på dygnet under sommarmånaderna (från 15 juni till början av september). Alla rum har dessutom badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. Flera av rummen har också balkong och/eller havsutsikt.

Läs om rummen på Hotel Vello d'Oro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map