Omdömen från Hotel Sole Castello

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Sole Castello

Läs personliga omdömen av Hotel Sole Castello som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Sole Castello. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiskt läge med en underbar utsikt

Hotellet ligger vackert uppe på höjden med en fin utsikt över staden och Etna, det är inte något strandhotell, men staden och stranden nås med en trappesti eller buss. Rent och snyggt med personal som gärna är behjälplig. Eländig frukost.

Taormina som semester-destination

Några få meter längre upp längs berget ligger ett fantastiskt matställe, om man inte orkar beger sig ner till staden igen.

Hotel Sole Castello
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Sole Castello
Dubbelrum m. havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Sole Castello

Fin ställe lite bort från staden med vackra vyer. Men allt kostade extra, något som var rätt irriterande. Och vill vi tydligt avråda från ett besök på restaurangen längre upp på samma väg. Den bjuder på en fin utsikt, men serverar hemskt mat.

Hotel Sole Castello
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Sole Castello
Dubbelrum Standard
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Jens og Louise samt deres børn fra Vojens boede på Hotel Sole Castello i Taormina

Vi har haft en underbar resa till Sicilien. Vi har annars rest flitigt i Toscana. Ön är bedövande vacker och frodig med sina många slocknade vulkaner. Det har skapat ett fantastiskt landskap. Sammansmältningen av grekiska, romerska, arabiska och germanska kulturen är också intressant. Vikingarna också regerade på Sicilien!. Hotel Sole Castello är perfekt beläget på toppen av en klippa 400 m över havet, med de mest underbara vyer av Taormina Bay och Etna. Även om vi hade två rum som vetter mot norr utan balkong, hade vi en härlig vy genom fönstret mot stranden långt nedan. Vi var också glad över svalka i rummen, även om det fanns mekanisk ventilation med kylning mellan klockan 17 och 05 på morgonen. Det var dock inte i de lokaler som vi stannade oss mest, men på tur i vår hyrbil nere vid poolen eller på stranden (€ 12 för två stolar och ett paraply). På kvällen kunde man på taket av hotellet njuta av en trevlig italiensk meny med lokalt vin och härlig grappa under bar himmel, medan natten föll. Hotellets personal är mycket serviceinriktade och hjälpsamma och det är snyggt och rent. De talar tyska eller engelska. Det är öppet för att servera mat och dryck hela dagen i baren. Priserna är mycket rimliga. Vissa kvällar körde vi lite bort från kusten och inlandet för att äta. Vi var bland annat upp på Gole dell'Alcantara där du bara kan ta en lång promenad i en glacial ravin och se en granit stenbrott och sedan efter en hel dags försök att bli omhändertagna på en liten restaurang Á Casitta 5-6 km på vägen, se Politiken resa till Sicilien . På det hela taget, kan du fortfarande lita på sina rekommendationer, även i Taormina. Vissa restauranger i Taormina verkar annars fint från utsidan, men är dyra och dåligt utbud. Hotel Sole Castello kräver att du antingen hyra en bil eller ta bussen ner till stan eller Straden. De kör en gång i timmen, men den sista går hem redan 21:50, så det är i taxi hem från restaurangen. Det är för farligt och för långt att gå. Det kommer att finnas, men ett stort antal speciella utflykter med buss, som också plockar upp på hotellet, vänligen fråga i receptionen. Parkering i Taormina och stranden strax norr om staden är inga problem, men det kostar lite. Vi var dock tur flera gånger för att parkera i de fria platserna. Köra några varv i centrum då det pluselig en plats, men se upp, några är reserverade "hemvist". På det hela taget måste man vara en vikelig habil bilist att köra i Taormina, Sicilien. Det finns många enkelriktade och smala gator. Trafico limitado sett överallt med italienska växel, men när andra bilar som kör in i ett resultat vi var efter. Vi har varit som att se mycket mer till Sicilien efter sju dagar är långt ifrån tillräckligt. Klimatet är underbart, bara för att leva som sicilianare och stanna i skuggan 14-18. Tack för en underbar semester!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map