Hotell i Taormina

Hotel Sole Castello

 
Hotel Sole Castello är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Sole Castello är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Taormina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Sole Castello har en fantastisk placering två km ovanför Taorminas centrum. Utanför Hotel Sole Castello kan du ta bussen ned till centrum på endast 5 minuter. Vill du gå tar det ca. 15 minuter och vill du helt ner till stranden tar det 5 minuter mer.

Utsikten är hela resan värd

Hotel Sole Castellos placering är helt speciell och bestämt något du ska överväga när du planerar din resa. Om du kommer i hyrbil får du här en fin utgångspunkt för att utforska hela den östra kusten av Sicilien. När du kommer tillbaka till hotellet efter dagens upplevelser kan du ta ett skönt dopp i poolen medan du njuter av utsikten och något gott att dricka. Behöver du en dag med avkoppling kan du tillbringa hela dagen vid poolen. Slappa med en bra bok, njut av utsikten och koppla av.

Strand, restaurang och pianobar

Stranden ligger inte långt bort och även om hotellet inte har sin egen strandservice har de ett avtal med en av de privata stränder där du kan hyra solstolar och parasoll till bra pris. Under sommaren serverar hotellets restaurang både internationella och lokala rätter på den utvändiga terrassen. I pianobaren råder en avslappnad atmosfär på kvällen och det arrangeras kvällar med lokal musik. Din hyrbil kan du parkera i hotellets garage. Det finns även tillgång till wi-fi på de offentliga område på hotellet.

Läs mer om Hotel Sole Castello

Traditionella och funktionella rum

Hotellets 50 rum är enkelt inredda. Rummen är alla utrustade med aircondition, satellit-TV, telefon och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. En del rum har balkong eller havsutsikt.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Villa Esperia

Taormina, Sicilien

Hotel Antares Olimpo Terrazze

Letojanni, Sicilien

Hotel d'Orange d'Alcantara

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map