Hotell i Taormina

Hotel Sole Castello

 
Hotel Sole Castello är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Sole Castello är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Taormina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Sole Castello har en fantastisk placering två km ovanför Taorminas centrum. Utanför Hotel Sole Castello kan du ta bussen ned till centrum på endast 5 minuter. Vill du gå tar det ca. 15 minuter och vill du helt ner till stranden tar det 5 minuter mer.

Utsikten är hela resan värd

Hotel Sole Castellos placering är helt speciell och bestämt något du ska överväga när du planerar din resa. Om du kommer i hyrbil får du här en fin utgångspunkt för att utforska hela den östra kusten av Sicilien. När du kommer tillbaka till hotellet efter dagens upplevelser kan du ta ett skönt dopp i poolen medan du njuter av utsikten och något gott att dricka. Behöver du en dag med avkoppling kan du tillbringa hela dagen vid poolen. Slappa med en bra bok, njut av utsikten och koppla av.

Strand, restaurang och pianobar

Stranden ligger inte långt bort och även om hotellet inte har sin egen strandservice har de ett avtal med en av de privata stränder där du kan hyra solstolar och parasoll till bra pris. Under sommaren serverar hotellets restaurang både internationella och lokala rätter på den utvändiga terrassen. I pianobaren råder en avslappnad atmosfär på kvällen och det arrangeras kvällar med lokal musik. Din hyrbil kan du parkera i hotellets garage. Det finns även tillgång till wi-fi på de offentliga område på hotellet.

Läs mer om Hotel Sole Castello

Traditionella och funktionella rum

Hotellets 50 rum är enkelt inredda. Rummen är alla utrustade med aircondition, satellit-TV, telefon och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. En del rum har balkong eller havsutsikt.

Läs om rummen på Hotel Sole Castello

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Sole Castello

Läs personliga omdömen av Hotel Sole Castello som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Sole Castello. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Hotel Sole Castello

Fantastiskt läge med en underbar utsikt

Hotellet ligger vackert uppe på höjden med en fin utsikt över staden och Etna, det är inte något strandhotell, men staden och stranden nås med en trappesti eller buss. Rent och snyggt med personal som gärna är behjälplig. Eländig frukost.

Läs mer

Jens og Louise samt deres børn fra Vojens boede på Hotel Sole Castello i Taormina

Vi har haft en underbar resa till Sicilien. Vi har annars rest flitigt i Toscana. Ön är bedövande vacker och frodig med sina många slocknade vulkaner. Det har skapat ett fantastiskt landskap. Sammansmältningen av grekiska, romerska, arabiska och germanska kulturen är också intressant. Vikingarna också regerade på Sicilien!. Hotel Sole Castello är perfekt beläget på toppen av en klippa 400 m över havet, med de mest underbara vyer av Taormina Bay och Etna. Även om vi hade två rum som vetter mot norr utan balkong, hade vi en härlig vy genom fönstret mot stranden långt nedan. Vi var också glad över svalka i rummen, även om det fanns mekanisk ventilation med kylning mellan klockan 17 och 05 på morgonen. Det var dock inte i de lokaler som vi stannade oss mest, men på tur i vår hyrbil nere vid poolen eller på stranden (€ 12 för två stolar och ett paraply). På kvällen kunde man på taket av hotellet njuta av en trevlig italiensk meny med lokalt vin och härlig grappa under bar himmel, medan natten föll. Hotellets personal är mycket serviceinriktade och hjälpsamma och det är snyggt och rent. De talar tyska eller engelska. Det är öppet för att servera mat och dryck hela dagen i baren. Priserna är mycket rimliga. Vissa kvällar körde vi lite bort från kusten och inlandet för att äta. Vi var bland annat upp på Gole dell'Alcantara där du bara kan ta en lång promenad i en glacial ravin och se en granit stenbrott och sedan efter en hel dags försök att bli omhändertagna på en liten restaurang Á Casitta 5-6 km på vägen, se Politiken resa till Sicilien . På det hela taget, kan du fortfarande lita på sina rekommendationer, även i Taormina. Vissa restauranger i Taormina verkar annars fint från utsidan, men är dyra och dåligt utbud. Hotel Sole Castello kräver att du antingen hyra en bil eller ta bussen ner till stan eller Straden. De kör en gång i timmen, men den sista går hem redan 21:50, så det är i taxi hem från restaurangen. Det är för farligt och för långt att gå. Det kommer att finnas, men ett stort antal speciella utflykter med buss, som också plockar upp på hotellet, vänligen fråga i receptionen. Parkering i Taormina och stranden strax norr om staden är inga problem, men det kostar lite. Vi var dock tur flera gånger för att parkera i de fria platserna. Köra några varv i centrum då det pluselig en plats, men se upp, några är reserverade "hemvist". På det hela taget måste man vara en vikelig habil bilist att köra i Taormina, Sicilien. Det finns många enkelriktade och smala gator. Trafico limitado sett överallt med italienska växel, men när andra bilar som kör in i ett resultat vi var efter. Vi har varit som att se mycket mer till Sicilien efter sju dagar är långt ifrån tillräckligt. Klimatet är underbart, bara för att leva som sicilianare och stanna i skuggan 14-18. Tack för en underbar semester!

Läs mer

Bedömning av Hotel Sole Castello

Fin ställe lite bort från staden med vackra vyer. Men allt kostade extra, något som var rätt irriterande. Och vill vi tydligt avråda från ett besök på restaurangen längre upp på samma väg. Den bjuder på en fin utsikt, men serverar hemskt mat.

Läs mer

Bedömning av Hotel Sole Castello

Läs mer
 
search map