Hotell i Taormina

Hotel La Plage

 
Hotel La Plage är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Plage är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Taormina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel La Plage ligger på en av de vackraste kuststräckorna i Italien. Hotellet ligger vid stranden ut mot Isolabella under Taorminas väldiga klippor. Hotellet är omgivet av en flera hundra år gammal pinjeskog.

Hotellets restaurang är nämnd i flera guider och erbjuder både internationella rätter och lokala specialiteter. Från restaurangens gröna sal har man en fin utsikt över Isolabella. I den ljusröda salen arrangeras cermonier och större fester. På stranden finns det grill och pizzeria med terrass.

Läs mer om Hotel La Plage

Hotellet består av med 50 rum och alla har havsutsikt. Rummen är alla utrustade med aircondition, minibar, telefon, TV och badrum med toalett och dusch. På hotellet finns det dessutom pianobar, kongress-sal, parkeringsplats samt privat strand (parasoller och solstolar finns mot betalning). Observera att på torget passerar en del trafik dock utan att det stör när man befinner sig på rummen.

Dölj texten
 
 
search map