Omdömen från Hotel Isabella

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Isabella

Läs personliga omdömen av Hotel Isabella som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Isabella. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Stefan och fru från Finspång i Sverige bodde på Hotel Isabella i Taormina från den 19. till den 22. maj 2009.

Mycket trevlig och välansad stad. Mycket stort utbud på restauranger mm. Bra hotell med bra läge. En plats på som bör besökas vid Sicilien resan.
Negativt på orten var dock .
1. parkeringsmöjligheter vid hotell ( framgick inte på er infosida om hotellet) dock fanns ett parkeringshus ,som ni bör upplysa om så att inte man behöver åka in i trafikkaoset i Taormina.
2. Väldigt högt prisläge och turistiskt.
Annars kanon!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map