Hotell i Taormina

Hotel Isabella

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På Hotel Isabella bor du mitt på gågatan Corso Umberto i hjärtat av Taormina. Här har du en mängd shoppingmöjligheter, souvenirbutiker, restauranger och caféer för var och ens smak, precis utanför dörren. Samtidigt kan du njuta av tillvaron på hotellets terrass med utsikt över havet, vulkanen Ena och den grekiska amfiteatern. Och får du lust att ta ett dopp, har hotellet också en privat strand, dit en shuttlebuss transporterar dig flera gånger om dagen under högsäsongen (maj-september).

Njut av livet på takterrassen med den vackra utsikten

Hotellet har en historia som går tillbaka till 1964, och har renoverats flera gånger under åren som gått, så idag framstår det som ett bra 3-stjärnigt hotell, på ett perfekt läge. Klimatet på Sicilien är så bra, att hotellet har öppet året om - och om du är pensionär, är det inte helt fel att spendera 2-3 veckor här när det inte är högsäsong och priserna är lägre. Under vintern äter du frukost i hotellets restaurang, men under sommaren kan du njuta dagens första mål på terrassen, samtidigt som du tar in den vackra utsikten. Hotellet ligger knappt 100 meter från kabinbanan som leder till MazarĂ³-bukten, och den är öppen året om. Du kan också nyttja SPA:et på systerhotellet, mot en avgift.

Läs mer om Hotel Isabella

Bra utflyktsmöjligheter både med bil och offentlig transport.

Om du tillhör de aktiva, finns det en tennisbana cirka 300 meter bort, och om du spelar golf, ligger Picciolo Golf Club endast 25 km från Taormina, men det krävs nog en bil för att komma dit. För ordningens skull, vill vi göra dig uppmärksam på att det inte finns några parkeringsmöjligheter på själva hotellet då det som nämnt ligger på stadens huvudgata. Men ankommer du i bil, kan du naturligtvis parkera på de offentliga parkeringsplatserna mot en avgift. Om du vill åka iväg på utflykter i området, kan du nyttja den offentliga transporten som buss och tåg, men ska du iväg på längre turer, rekommenderar vi att du hyr en bil då Sicilien är en förhållandevis stor ö. I Taormina bor du mitt i smeten, och det finns många spännande utflyktsmöjligheter som kan nås på en dagstur.

Här bor du i smakfullt inredda rum

Hotellet Isabella har totalt 30 smakfullt inredda rum i flera olika kategorier. Allar rum har aircondition, telefon, kassaskåp, minibar, satellit-TV och badrum med toalett och dusch eller badkar, samt hårfön. Det finns wifi på rummet (begränsad täckning), men du kan också sätta dig i receptionen där förbindelsen borde vara bättre.

Läs om rummen på Hotel Isabella

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map