Omdömen från Hotel Bay Palace

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Bay Palace

Läs personliga omdömen av Hotel Bay Palace som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Bay Palace. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Turistklasshotell

Läget är mycket fint med en vacker utsikt. Mycket rar och vänligt service i receptionen. Enkla rum som är rena men lite slitna. Kommer du i bil är parkeringsförhållandena eländiga med få P-platser och stor risk för repor.

Taormina som semester-destination

Hotel Bay Palace
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Förutom P-platsen som är mycket dålig.
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Bay Palace
Dubbelrum med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra läge och enastående utsikt.

Vi hade ett rum på våning fem med underbar utsikt över bukten. Det var ett enkelt rum, men rent och fräscht och med allt vi behövde. Personalen var trevlig och hjälpsam. Hotellet låg nära en trevlig strand och bara en kort promenad från Isola Bella och linbanan upp till Taormina.

Taormina som semester-destination

Hotel Bay Palace
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Bay Palace
Dubbelrum med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Rolf och Gudrun från Falun i Sverige bodde på Hotel Bay Palace i Taormina från den 24. till den 30. maj 2006.

Vi trivdes bra i Taormina m fl platser på Sicilien. Boendet på Bay Palace var utmärkt. Bra rum,trevligt bemötande i receptionen och en bra frukost. Det enda problemet, som vi ser det, var den farliga gångvägen mellan hotellet och liften upp till Taormina stad. Speciellt om det var mörkt. Smal väg,inga trottoarer och mycket trafik. Eftersom vi själva organiserade vår resa som "backpackers" har vi inte någon övrig erfarenhet att resa med In-Italia.
Vi är nöjda med de kontakter vi haft med Er och anlitar Er gärna i framtiden om det skulle bli aktuellt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2004
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2003
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Villa Esperia

Taormina, Sicilien

Hotel Sole Castello

Taormina, Sicilien

Hotel Antares Olimpo Terrazze

Letojanni, Sicilien

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

Caesar Palace

Giardini di Naxos

Hotel Isabella

Taormina

search map