Hotell i Taormina

Hotel Bay Palace

 
Hotel Bay Palace är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Bay Palace är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Taormina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet som är ett turistklass hotell ligger i Mazzarò nere vid vattnet med utsikt till Isola Bella. Området är grönt och fridfullt men samtidigt centralt i förhållande till liften som går till Taorminas historiska centrum med butiker, restauranger och andra nöjen.

Pool och restaurang med havsutsikt

På hotellet finns det en fin pool (8 x 16 m) med tillhörande terras med solstolar och vacker panoramisk utsikt över ”Spisone” bukten. I anslutning till poolen finns det både bar och restaurang där det serveras rätter från det sicilianska köket. Det går att äta både inomhus och utomhus. Hotellet har även hiss och parkeringsplats med några få platser. Närmaste badstrand ligger ca. 100 meter bort.

Läs mer om Hotel Bay Palace

Komfortabla rum

De totalt 50 rummen är alla enkelt inredda men med god komfort. De är alla utrustade med egen balkong samt eget eget badrum med toalett och dusch. Vidare har rummen aircondition, förvaringsbox, satellit-TV, telefon och kylskåp. En del rum har utsikt över havet och bukten.

Läs om rummen på Hotel Bay Palace

Dölj texten
 
 
search map