Hotell i Taormina

Hotel Bay Palace

 
Hotel Bay Palace är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Bay Palace är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Taormina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet som är ett turistklass hotell ligger i Mazzarò nere vid vattnet med utsikt till Isola Bella. Området är grönt och fridfullt men samtidigt centralt i förhållande till liften som går till Taorminas historiska centrum med butiker, restauranger och andra nöjen.

Pool och restaurang med havsutsikt

På hotellet finns det en fin pool (8 x 16 m) med tillhörande terras med solstolar och vacker panoramisk utsikt över ”Spisone” bukten. I anslutning till poolen finns det både bar och restaurang där det serveras rätter från det sicilianska köket. Det går att äta både inomhus och utomhus. Hotellet har även hiss och parkeringsplats med några få platser. Närmaste badstrand ligger ca. 100 meter bort.

Läs mer om Hotel Bay Palace

Komfortabla rum

De totalt 50 rummen är alla enkelt inredda men med god komfort. De är alla utrustade med egen balkong samt eget eget badrum med toalett och dusch. Vidare har rummen aircondition, förvaringsbox, satellit-TV, telefon och kylskåp. En del rum har utsikt över havet och bukten.

Läs om rummen på Hotel Bay Palace

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Bay Palace

Läs personliga omdömen av Hotel Bay Palace som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Bay Palace. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Hotel Bay Palace

Bra läge och enastående utsikt.

Vi hade ett rum på våning fem med underbar utsikt över bukten. Det var ett enkelt rum, men rent och fräscht och med allt vi behövde. Personalen var trevlig och hjälpsam. Hotellet låg nära en trevlig strand och bara en kort promenad från Isola Bella och linbanan upp till Taormina.

Läs mer

Turistklasshotell

Läget är mycket fint med en vacker utsikt. Mycket rar och vänligt service i receptionen. Enkla rum som är rena men lite slitna. Kommer du i bil är parkeringsförhållandena eländiga med få P-platser och stor risk för repor.

Läs mer

Bedömning av Hotel Bay Palace

Läs mer

Rolf och Gudrun från Falun i Sverige bodde på Hotel Bay Palace i Taormina från den 24. till den 30. maj 2006.

Vi trivdes bra i Taormina m fl platser på Sicilien. Boendet på Bay Palace var utmärkt. Bra rum,trevligt bemötande i receptionen och en bra frukost. Det enda problemet, som vi ser det, var den farliga gångvägen mellan hotellet och liften upp till Taormina stad. Speciellt om det var mörkt. Smal väg,inga trottoarer och mycket trafik. Eftersom vi själva organiserade vår resa som "backpackers" har vi inte någon övrig erfarenhet att resa med In-Italia.
Vi är nöjda med de kontakter vi haft med Er och anlitar Er gärna i framtiden om det skulle bli aktuellt.

Läs mer

Bedömning av Hotel Bay Palace

Läs mer

Bedömning av Hotel Bay Palace

Läs mer
 
search map