Hotell i Taormina

Hotel Ariston

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Ariston ligger nära men ändå på behagligt avstånd från linbanan i Taormina. Det är kort avstånd till det historiska centrum med dess berömda huvudgata Corso Umberto där man finner ett fint shoppingutbud, lite för många souvenirbutiker samt flera utsiktspunkter varifrån man kan beundra vulkanen Etna och kusten. Nära hotellet ligger även den grekiska teater, men för att ta sig dit ska man gå genom centrum.

Pool i den århundrade gamla parken

Man kan komma fram till hotellet med bil men i verkligheten har man inte behov för bil. Från parkeringsplatsen vid linbanan går man in genom en liten port och man ankommer till den stora och frodiga parken med århundrade gamla träd som omger hotellet. I trädgården framför hotellet har man installerat en fin pool med tillhörande solterrass.

Läs mer om Hotel Ariston

Faciliteter

Hotel Ariston har nyligen blivit delvist renoverat: hallen, restaurangen och gångarna samt superiorrummen är nyinredda. På hotellet finns det dessutom reception dygnet runt, frukostmatsal, bar, restaurang, hiss, bagagedepot och internetpoint. Det finns dessutom parkeringsplats (mot avgift).

Rummen

På hotellet finns det 119 rum och man kan välja - allt efter behov - rum med eller utan balkong, samt utsikt mot berget eller havssidan. Notera att havsutsikten kan vara mer eller mindre begränsad då parken kring hotellet prägas av en del träd.

Gemensamt för alla rummen är att de har eget badrum med hårtork, Sat-TV, minibar, förvaringsbox samt vattenkokare för kaffe / te. Under sommaren finns det även aircondition som hotellet styr över, men det informeras inte på förhand när det finns tillgängligt och ej. Wi-Fi är mot avgift.

Läs om rummen på Hotel Ariston

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Zagara Panoramic Garden

Taormina, Sicilien

Diamond Naxos Taormina

Giardini di Naxos, Sicilien

Hotel Villa Diodoro

Taormina, Sicilien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map