Hotell i Taormina

Hotel Ariston

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Ariston ligger nära men ändå på behagligt avstånd från linbanan i Taormina. Det är kort avstånd till det historiska centrum med dess berömda huvudgata Corso Umberto där man finner ett fint shoppingutbud, lite för många souvenirbutiker samt flera utsiktspunkter varifrån man kan beundra vulkanen Etna och kusten. Nära hotellet ligger även den grekiska teatern, för att ta sig dit går man genom centrum.

Pool i den 100-åriga parken

Man kan komma fram till hotellet med bil men i verkligheten har man inte behov av bil. Från parkeringsplatsen vid linbanan går man in genom en liten port och ankommer till den stora och frodiga parken med 100-åriga träd som omger hotellet. I trädgården framför hotellet finns en fin pool med tillhörande solterrass.

Läs mer om Hotel Ariston

Faciliteter

Hotel Ariston har blivit delvis renoverat: hallen, restaurangen och korridorerna samt superiorrummen har fått en uppfräschning. På hotellet finns det dessutom reception dygnet runt, frukostmatsal, bar, restaurang, hiss, bagageförvaring och internetpoint. Det finns dessutom en parkeringsplats (mot avgift).

OBS! Pga Covid-19 är restaurangen tillsvidare stängd.

Rummen

På hotellet finns det 119 rum och du kan välja - allt efter behov - rum med eller utan balkong, samt utsikt mot berget eller havssidan. Notera att havsutsikten kan vara mer eller mindre begränsad då parken kring hotellet präglas av en del träd. En del rum ligger i ett annex.

Gemensamt för alla rummen är att de har eget badrum med hårtork, Sat-TV, minibar, förvaringsbox samt vattenkokare för kaffe/te. Under sommaren finns det även luftkonditionering som hotellet styr över, men det informeras inte på förhand när det finns tillgängligt eller ej. Wi-Fi finns mot avgift.

Läs om rummen på Hotel Ariston

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map