Hotell i Taormina

Hotel Ariston

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Ariston ligger nära men ändå på behagligt avstånd från linbanan i Taormina. Det är kort avstånd till det historiska centrum med dess berömda huvudgata Corso Umberto där man finner ett fint shoppingutbud, lite för många souvenirbutiker samt flera utsiktspunkter varifrån man kan beundra vulkanen Etna och kusten. Nära hotellet ligger även den grekiska teatern, för att ta sig dit går man genom centrum.

Pool i den 100-åriga parken

Man kan komma fram till hotellet med bil men i verkligheten har man inte behov av bil. Från parkeringsplatsen vid linbanan går man in genom en liten port och ankommer till den stora och frodiga parken med 100-åriga träd som omger hotellet. I trädgården framför hotellet finns en fin pool med tillhörande solterrass.

Läs mer om Hotel Ariston

Faciliteter

Hotel Ariston har blivit delvis renoverat: hallen, restaurangen och korridorerna samt superiorrummen har fått en uppfräschning. På hotellet finns det dessutom reception dygnet runt, frukostmatsal, bar, restaurang, hiss, bagageförvaring och internetpoint. Parkering är allmän (mot avgift).

OBS! Pga Covid-19 är restaurangen tillsvidare stängd.

Rummen

På hotellet finns det 119 rum och du kan välja - allt efter behov - rum med eller utan balkong, samt utsikt mot berget eller havssidan. Notera att havsutsikten kan vara mer eller mindre begränsad då parken kring hotellet präglas av en del träd. En del rum ligger i ett annex.

Gemensamt för alla rummen är att de har eget badrum med hårtork, Sat-TV, minibar, förvaringsbox samt vattenkokare för kaffe/te. Under sommaren finns det även luftkonditionering som hotellet styr över, men det informeras inte på förhand när det finns tillgängligt eller ej. Wi-Fi finns mot avgift.

Läs om rummen på Hotel Ariston

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Ariston

Läs personliga omdömen av Hotel Ariston som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Ariston. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 10 omdömen från Hotel Ariston

Fantastiskt läge

En underbar vecka med bra service, grym frukost och hjälpsam personal.

Läs mer

Bedömning av Hotel Ariston

Läs mer

Bedömning av Hotel Ariston

Läs mer

Perfekt läge och utsikt

Hotellet får helt klart 4 stjärnor för sitt läge och utsikt. Service och hjälp var också oklanderligt. Själva hotellet är av lite äldre dato, men det gjorde inget. Promenadavstånd till stad, kabinbana och bussterminal.

Läs mer

Positiv överraskning

Turen till Taormina var en positiv överraskning. Reste tillsammans med min dotter på 18 år och vi stortrivdes båda två. Hotel Ariston lämpar sig inte för folk med gångbesvär pga. branta omgivningar från alla håll, men förutom detta var Ariston ett väldigt bra val.

Läs mer

Bra hotell med superläge

Vi hade 10 härliga dagar på Hotell Ariston. Hotellet ligger perfekt i Taormina, med kort avstånd till bussterminalen och kabinbanan ner till stranden. Man kan enkelt gå ner till alla plaster i stan, och utsikten är fantastisk (försök att få rum med balkong/havsutsikt, gärna längst mot väster så att man undviker träden och att sitta över restaurangen).

Observera att rummen är mycket lyhörda, men så är det ju på många platser, vi stördes inte av det. Sängarna var inte heller tippen, men det fixades med ett par toppmadrasser som de kom med då vi nämnde det.

Läs mer
 
search map