Hotell i Taormina

Grand Hotel Mazzarò Sea Palace

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger direkt på stranden i Taormina Mare. Det har ett trevligt poolområde med tillhörande restaurang. I alla priser är frukosten inkluderad och alla rum har en härlig utsikt över havet. Det är möjligt att uppgradera till halvpension. Observera att om ni äter i restaurangen så anses det inte ok att dyka upp i badshorts och bikini - strandkläderna är till stranden. Så ta med lite finare kläder, t.ex. långa byxor till män, men kavaj och slips är inte nödvändigt. Hotellet har officiellt 5 stjärnor, men jag har valt att dela ut 4,5 solar - 5 solar för läge och utsikt, 4,5 solar för standarden i förhållande till många andra femstjärniga hotell. Ni ska bo här, om ni önskar er ett hotell med ett fantastiskt läge, stora rum och bra faciliteter, till ett pris som är något lägre än andra femstjärniga hotell i området.

Precis vid stranden och nära staden

Hotellets placering nära både stad och strand gör det möjligt för er att kombinera en badsemester med alla de spännande upplevelserna som väntar på Sicilien. hotellet ligger praktiskt talat precis på stranden, och här finns liggstolar och parasoll till hotellets gäster. Men den lilla tågbanan kan du snabbt komma upp till centrum av Taormina, det tar bara några minuter. Observera att tågbanan, som på italienska heter Funicolare, endast är öppen under sommarmånaderna. Om du råkar ut för att den inte kör, så rekommenderar jag stadsbussen - den tar lite längre tid, men kör året runt. Du kan självklart också ta turen till fots, det är cirka 3 km.

Rummen

Alla rum har en bra storlek, och är vackra och välinredda. tänka, härlig morgonsol in i rummet. Alle rum med balkong har liggstolar på balkongen/terrassen. Det är wifi på hela hotellet, mot betalning.

Sicilien är stort, så tänk efter hur mycket ni hinner med på er semester och välj det som ni tycker är viktigast. Här på östra Sicilien finns en bra motorväg från Catania till Messina, sedan blir vägarna sämre. Beräkna gott om tid till bilfärderna. Från Catanias flygplats till hotellet i Taormina är det dock motorväg hela vägen, så turen tar endast knappt en timme.

Läs om rummen på Grand Hotel Mazzarò Sea Palace

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

VOI Grand Hotel Atlantis Bay

Taormina, Sicilien

Villa Zagara Panoramic Garden

Taormina, Sicilien

Diamond Naxos Taormina

Giardini di Naxos, Sicilien

Rekommendationer till dig

Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

San Pietro Residence

Maiori, Kampanien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map