Hotell i Taormina

Grand Hotel Atlantis Bay

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet har ett härligt poolområde med terrass och stranden precis nedanför. Om dagen kan du slappa i solen, på kvällen har restaurangen en uteservering där du kan njuta av maten med vågornas brus i bakgrunden.

I alla våra priser är frukost som utgångspunkt inkluderat (se aktuella priser i sökfältet) och alla rum har en härlig utsikt över havet. Det är möjligt att uppgradera till halvpension. Observera att om du äter i restaurangen så vill italienarna helt inte att du dyker upp i badshorts eller bikini. Ta med lite dressade kläder, t.ex. ett par chinos eller andra långa byxor för män.

Precis vid stranden och nära till stan

Hotellets läge, nära både Taormina och mitt på deras egna strand, för det möjligt att kombinera en lyxig badsemester med många spännande upplevelser som går att hitta på Sicilien. Taormina är framförallt känd för sin antika grekiska teater, där det under sommaren spelas teater och musik. Taormina är också en bra utgångspunkt, om du ska bestiga toppen av Europas mest aktiva vulkan, Etna, som ligger ca en halvtimmes bilfärd från Taormina. Har du inte hyrt en bil, kan hotellet hjälpa dig att arrangera en guidad tur.

Från hotellet har de endast en kort promenad till den lilla tågbanan som förbinder Taorminas strandområde med själva centrum av staden längre upp för berget. Du kan självklart också promenera upp till centrum, det är ca. 3 kilometer.

Vackra rum med havsutsikt

Alla rum är vackra och välinredda, och i en härlig storlek. Alla rum har en vacker havsutsikt och då kusten är vänd mot öster, får ni härligt morgonljus in i rummet. Här finns ett läckert badrum med hårtork och rikliga mängder toalettartiklar. Kort sagt, det är stora välinredda rum med allt du kan förvänta dig av ett lyxhotell. Wi-fi på hotellet mot betalning, kod köps i receptionen. Allt i allt ett riktigt inbjudande och högklassigt hotell där avslappning, komfort och bra service är nyckelorden.

Läs om rummen på Grand Hotel Atlantis Bay

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

NH Collection Taormina

Taormina, Sicilien

Donna Carmela

Giarre, Sicilien

Rekommendationer till dig

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt på Sicilien

Caesar Palace

Giardini di Naxos

search map