Hotell i Taormina

Excelsior Palace Taormina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Excelsior Palace är ett av de historiska hotellen i Taormina. Det ligger på en naturlig utsiktspunkt strax utanför den antika stadsmuren. Här är man på första parket till en fantastisk utsikt över Etna och Naxosbukten.

Historisk atmosfär

Hotellet präglas än i dag, på gott och på ont, av den antika stämningen. I den tropiska trädgården, bland palmer och annan växtlighet, finns poolen varifrån utsikten till Etna är imponerande. På hotellet finns en 24-timmars reception, hiss, bar, läsrum, TV-rum, tvätt-service, möteslokaler och allt annat som hör till ett 4* hotell.

Läs mer om Excelsior Palace Taormina

Sicilianska smaker och dofter

Hotellet har en restaurang där både det sicilianska och de internationella köken är representerade. Framför allt är hotellet stolt över sitt konditori. Många nygifta väljer att hålla sin bröllopsmiddag här i dessa fantastiska omgivningar.

Rummen på Excelsior Palace

Hotellrummen är snyggt och traditionellt inredda. De är alla utrustade med aircondition (endast under högsäsongen), telefon, satellit-TV, minibar och förvaringsbox. Badrummen har antingen dusch eller badkar med dusch, samt toalett och hårtork.

Läs om rummen på Excelsior Palace Taormina

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map