Semesterbostad i Taormina

Casa Punta Spisone

 
Casa Punta Spisone är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Punta Spisone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Taormina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Spisone ligger vid Punta Spisone med Taormina i ryggen. Villan ligger endast 20 meter från havet och stranden som består av småsten.

Man ankommer till villan från stranden via en passage som förbinder stranden och vägen. Observera att tåget kör förbi strax bakom lägenheterna och därför ska man vara beredd på en del ljud när tåget kör förbi. Vi rekomenderar inte villan åt familjer med små barn.

Läs mer om Casa Punta Spisone

Längs med stranden finner man barer och restauranger som är öppna året runt till sent om natten, framförallt i högsäsongen (juli och augusti). Villan är delad i fyra lägenheter varav tre hyrs ut på veckobasis till resande och turister. Lägenheterna är alla utrustade med tvättmaskin, TV och värmeanläggning samt en parkeringsplats på andra sidan om järnvägen (en för varje lägenhet). det finns inte aircondition men närheten till havet ger en behaglig temperatur med undantag för den varmaste perioden på året nämligen slutet på juli och hela augusti.

Dölj texten
 
 
search map