Semesterbostad i Taormina

Casa Maffa

 
Casa Maffa är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Maffa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Taormina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Maffa ligger på kort avstånd från Corso Umberto som är Taorminas gågata och ca. 300 meter från den berömda grekiska teatern. Om man ska ner till stranden kan man fördelaktigt åka med den kabelvagn som går till Mazzaró bukten och som har sin station uppe i centrum ca. 500 meter från huset. Närmaste parkeringsplats (mot betalning) ligger ca. 300 meter från huset.

Casa Maffa ligger i ett litet palats i centrala Taormina. I närheten finner man ett stort urval av matställe och caféer samt inköpsmöjligheter. På Casa Maffa finns det två lägenheter för uthyrning på 3:e och 4:e våningen.

Läs mer om Casa Maffa

Tvårumslägenhet med 2-4 sovplatser (3:e vån.):
- Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och två bäddsoffor (för 1 pers.), solrikt sovrum med dubbelsäng och badrum / toalett. Lägenheten är dessutom utrustad med aircondition och satelit-TV.

Enrumslägenhet med 2-4 sovplatser (4:e vån. med terrass):
- Lägenheten består av ett allrum delat i dag och nattområde som skiljs åt via en skiljevägg men utan dörr. Dagområdet består av kokvrå och matbord, nattområde med dubbel bäddsoffa samt dubbelsäng. Lägenheten har dessutom badrum / toalett, aircondition, satelit-TV och terrass med utsikt över centrala Taormina.

OBSERVERA: Gratis övernattning för var 6:e betald övernattning.
Ni bor här en vecka men betalar endast för 6 dagar!

Dölj texten
 
 
search map