Semesterbostad i Taormina

Casa La Taliata

Terrazza Costanza
 
Casa La Taliata är inte tillgänglig i dagsläget
Casa La Taliata är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Taormina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa La Taliata belägen på sluttningen ovanför Mazzarò Bay och Isola Bella halvvägs mellan Taormina och havet.

I centrum finns det många kaféer, restauranger och shopping. En stig leder ner till vattnet där det är möjligt att ta linbanan upp till stan om man inte vill gå uppför den branta vägen. Man kan parkera mot avgift på Residence Terra Rossa, eller på offentliga parkeringsplatser ca. 100 meter från huset. Man har också tillgång till Residence Terra Rossas pool och härliga trädgård som ligger bara några steg upp för kullen.

Läs mer om Casa La Taliata

Trerumslägenhet Terrazza Ottavia med 4 sovplatser:
- Lägenheten ligger på husets översta våning men har ingång från den möblerade terrassen med havsutsikt i direkt anslutning till sluttningen. Man kommer in i uppehållsrummet som har utgång till en balkong med vacker havsutsikt. Det finns också kök (4 kokplattor och mikrovågsugn) med utgång till terrassen, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och litet badrum med toalett och dusch.

Fyrarumslägenheten Terrazza Costanza med 6/8 sovplatser:
- Lägenheten är på 100 m² och är fördelad på två våningar. Det stora vardagsrummet med utgång till den härliga terrassen med utsikt över havet är ansluten med köket, där 6 personer kan sitta bekvämt och äta vid det runda bordet - med lite god vilja kan man sitta 8 personer. Huset är uppdelat så att det finns två trappor som leder upp till våningen ovanför, en från vardagsrummet till sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch, öppet loft med fyra enkelsängar som kan sättas ihop. Den andra trappan leder upp från köket till ett stort rum med havsutsikt och privat badrum med toalett och dusch. Detta rum kan mycket väl vara en extra sovplats men det totala antalet gäster i huset får inte vara mer än 8 personer.

OBS genom att hyra hela huset bör man vara medveten om att det inte finns ett rum där 12 personer kan sitta och äta tillsammans. Detta gäller även husets två stora terrasser, där det annars finns gott om plats att sitta.

Dölj texten
 
 
search map