Semesterbostad i Taormina

Casa Alicudi

 
Casa Alicudi är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Alicudi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Taormina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Alicudi ligger ca. 300 meter och 50 trappsteg från stranden i den vackra Mazzarò-bukten. Stranden är dels offentlig och det finns ett par goda matställen (rekommenderas till dem som gillar fisk). På stranden finns det också en del båtar som de lokala fiskare ännu använder och ett privat område var ett par 5-stjärniga hotell har deras parasoller och solstolar.

Det är ca. 500 meter till linbanan som förbinder havet med det historiska centrum. Närmaste inköpsmöjligheter ligger ca. 100 meter bort. Parkeringsplatsen är rätt svår att hitta längs huvudvägen - det lättaste är att använda de privata parkeringsplatser som dock kostar en del under högsäsongen.

Läs mer om Casa Alicudi

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser:
- Casa Alicudi är ca. 90 m² och består av uppehållsrum med matbord, bäddsoffa för en person, öppet kök med ugn och tvättmaskin, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Casa Alicudi råder dessutom över aircondition.

Dölj texten
 
 
search map