Hotell i Taormina

Bel Soggiorno

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett härligt familjehotell

Hotel Bel Soggiorno ligger vackert på bergssidan i utkanten av Taormina. Den gamla villan härstammar från 1908, och ägs fortfarande av samma familj som har hälsat gäster välkomna i mer än 100 år. Du är omgiven av en fin trädgård, som är full med citron-, apelsin- och mandarinträd, och utsikten över havet och mot vulkanen Etna är enastående.

Romantik och historiens vingslag

På hotellet kan du njuta av din semester i romantiska omgivningar, och det gäller både utomhus och inomhus. Historiens vingslag hörs överallt, och om väggarna kunde tala, skulle du få höra många spännande historier från en svunnen tid. I den vackra trädgården är du omgiven av vackra blommor, liksom det finns träd som ger skugga.

Läs mer om Bel Soggiorno

Ett läge med utmaningar

Bel Soggiorna, som direkt översatt betyder "vacker vistelse", ligger som nämnt på en sluttning, så om du har svårt att röra dig, är det nog inte helt rätt val för dig då här är många nivåskillnader. Det gäller också när du ska ta turen in till centrala Taormina, som ligger en cirka 10-15 minuters promenad från hotellet, och som inkluderar en inte obetydlig mängd trappor.

En utsikt i världsklass

Utsikten är inte mindre än enastående, och kan bäst beskrivas som ett vykort i världsklass. Dels har du direkt utsikt mot vulkanen Etna, och du kan ofta följa de mindre utbrotten, framförallt på natten när du kan se den röda lavan. Dessutom har du en fantastisk utsikt över havet och kusten, och det är inte långt till vackra Isola Bella och de härliga badstränderna.

Bra service

På hotellet finns en dygnsöppen reception, så du kan alltid få hjälp eller goda råd om det är något du tvekar över. Du kan njuta av din frukost tillsammans med utsikten och en kväll i veckan kan du också äta här. Baren är öppen på förmiddagen och återigen på eftermiddagen. Kommer du i bil finns möjlighet till parkering.

Rum med utsikt över havet och Etna

Hotellet har inte mer än 25 rum, vilka alla är fint men enkelt inredda. Samtliga rum förutom enkel och dubbelrum (economy) har balkong och terrass (med varierande storlekar där några är mindre och andra är större) och de flesta har utsikt över havet och Etna. Alla har som minimum luftkondtionering, Sat-TV, kassafack, Wi-Fi samt badrum med dusch eller badkar och hårfön.
OBS! Economy-rummen har alltså ingen utsikt och ingen balkong eller terrass.

Läs om rummen på Bel Soggiorno

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Bel Soggiorno

Läs personliga omdömen av Bel Soggiorno som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Bel Soggiorno. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Bel Soggiorno

Bedömning av Bel Soggiorno

Läs mer

Bedömning av Bel Soggiorno

Läs mer
 
search map