Omdömen från Andromaco Palace Hotel

 
Andromaco Palace Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Andromaco Palace Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Taormina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Andromaco Palace Hotel

Läs personliga omdömen av Andromaco Palace Hotel som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Andromaco Palace Hotel. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Marie och Michael från Hisings-Backa i Sverige bodde på Andromaco Palace Hotel i Taormina från den 8. till den 14. juli 2010. Innan bodde de på Mahara Hotel i Mazara del Vallo och Hotel Gutowski i Siracusa, efter bodde de på Il Vecchio Frantoio i Scillato.

Hej Markus! Vi är väldigt nöjda med vår resa på Sicilien. Den staden vi tyckte mest om var Syrakusa. Hotell Gutowski var jättemysigt och trevligt. Personalen var tillmötesgående och väldigt trevliga. Området runt omkring var också väldigt mysigt. Masara del Vallo var väl lite för opersonligt för vår del men helt ok. Frächt och den mest rikliga frukosten, om man säger så..... Vi tillbringade den mesta tiden i Taourmina, 6 nätter och det var också ett trevligt hotell, Andromaco, litet och personligt. Rent och fräscht också. Lagom promenad till centrum och Linbanan ner til stranden. Kanske lite lång promenad om man är äldre för det tog väl en 15 min att gå och om det är varmt så kanske det frestar på. För vår del kändes det bra att få röra på sig. Lite mycket turistiskt i centrum men ändå charmigt. vi var uppe i Castelmola en kväll och där var ju bedårande utsikt mot Etna. Vingården som jag trodde det var, Il Vitallo del Frantaoi var ju hur mysigt som helst. Vi åt både lunch och middag där ena dagen och bara middag den andra. Värdparet Corrado och Gloria var väldigt trevliga och kunde engelska. Vi blev väldigt väl emottagna, kändes väldigt personligt. Corrado berättade allt om hur olivskörden går till mm,,,, Det var jätteintresant. och det låg ju så fint med utsikten över bergen. Kan verkligen rekommenderas! Vi är jättenöjda med allting! Allting har fungerat utan mankemang... Kommer att rekommendera er för våra vänner. Du får gärna lägga ut våra kommentarer på hemsidan! Tack än en gång.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Hans och sällskap från Saltsjö-Boo i Sverige bodde på Andromaco Palace Hotel i Taormina från den 8. till den 11. juli 2008.

Taormina var fantastiskt vackert. Hotellet var bra med egen pool, det ända var den något spartanska frukosten men det hade vi läst om från tidigare gäster.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Elisabet med sällskap från Höllviken i Sverige bodde på Andromaco Palace Hotel i Taormina från den 15. till den 17. maj 2007.

Jättenöjda med hotellet och rummet med havsutsikt. Taormina var en pärla!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 8 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map