Hotell i Siracusa

Panorama Hotel

 
Panorama Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Panorama Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siracusa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Majoriteten av Siracusas många sevärdheter är av arkeologisk eller historisk art. De vittnar om den storhet som staden haft genom hela Siciliens långa och mycket varierande historia. Det vackra historiska centrum, Ortigia är en atmosfärrik oas att vistas i. Här finner du små gränder med restauranger och butiker samt flera sköna torgplatser. Det tar ca. 10 minuter från hotellet till Ortigia.

Siracusas arkeologiska område som består av både en vanlig teater, en amfiteater och mycket mer ligger endast 800 meter från hotellet, så här kan du låta bilen stå. Den grekiska teatern (Teatro Greco) är en av de finaste och största av sitt slag. Den är huggen direkt ut av berget. Den blev förstörd och ändrad flera gånger genom åren och används än idag. I maj och juni används den fortfarande till grekiska skådespel, men året runt arrangeras här också koncerter med både klassisk och modern musik.

Du får valuta för pengarna

Hos In-Italia har vi valt att klassificera Hotel Panorama som ett praktiskt övernattningshotell. Atmosfären är lite formell men dock avslappnad och varken hotellets inre eller yttre bjuder på någon direkt charm. Det är ett komfortabelt hotell och du får mycket för pengarna. Hotellet ligger i ett bostadskvarter utan stort utbud av faciliteter.

Två restauranger

Hotellets två restauranger erbjuder både traditionella rätter samt rätter från det internationella kök. En av restaurangerna har en veranda där du kan äta utomhus. Frukostbuffén erbjuder ett förnuftigt urval av både söta och salta inslag och önskar du en rykande cappuccino säger du bara till personalen. I baren kan du alltid beställa en kopp kaffe och det är öppet till sent på kvällen. Det finns även en liten trädgård med terrass och här kan du bl.a. se några av de arkeologiska fynd från området. Det är en trevlig liten oas att njuta något gott att dricka efter dagens upplevelser. Det finns möjlighet att parkera vid hotellet, och det finns gratis wi-fi på hela hotellet.

Läs mer om Panorama Hotel

Ljusa klassiska rum

Hotel Panorama har totalt 49 komfortabla rum är inredda i klassisk stil. Alla rum är utrustade med aircondition, satellit-TV, förvaringsbox, minibar, skrivbord samt badrum med toalett, dusch och hårtork. I Classic rummen finns det plats för upp till två extra sängar vilket är en bra lösning för barnfamiljer.

Rummen på Panorama Hotel

Dölj texten
 
 
search map