Hotell i Siracusa

Panorama Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Majoriteten av Siracusas många sevärdheter är av arkeologisk eller historisk art. De vittnar om den storhet som staden haft genom hela Siciliens långa och mycket varierande historia. Det vackra historiska centrum, Ortigia är en atmosfärrik oas att vistas i. Här finner du små gränder med restauranger och butiker samt flera sköna torgplatser. Det tar ca. 10 minuter från hotellet till Ortigia.

Siracusas arkeologiska område som består av både en vanlig teater, en amfiteater och mycket mer ligger endast 800 meter från hotellet, så här kan du låta bilen stå. Den grekiska teatern (Teatro Greco) är en av de finaste och största av sitt slag. Den är huggen direkt ut av berget. Den blev förstörd och ändrad flera gånger genom åren och används än idag. I maj och juni används den fortfarande till grekiska skådespel, men året runt arrangeras här också koncerter med både klassisk och modern musik.

Du får valuta för pengarna

Hos In-Italia har vi valt att klassificera Hotel Panorama som ett praktiskt övernattningshotell. Atmosfären är lite formell men dock avslappnad och varken hotellets inre eller yttre bjuder på någon direkt charm. Det är ett komfortabelt hotell och du får mycket för pengarna. Hotellet ligger i ett bostadskvarter utan stort utbud av faciliteter.

Två restauranger

Hotellets två restauranger erbjuder både traditionella rätter samt rätter från det internationella kök. En av restaurangerna har en veranda där du kan äta utomhus. Frukostbuffén erbjuder ett förnuftigt urval av både söta och salta inslag och önskar du en rykande cappuccino säger du bara till personalen. I baren kan du alltid beställa en kopp kaffe och det är öppet till sent på kvällen. Det finns även en liten trädgård med terrass och här kan du bl.a. se några av de arkeologiska fynd från området. Det är en trevlig liten oas att njuta något gott att dricka efter dagens upplevelser. Det finns möjlighet att parkera vid hotellet, och det finns gratis wi-fi på hela hotellet.

Läs mer om Panorama Hotel

Ljusa klassiska rum

Hotel Panorama har totalt 49 komfortabla rum är inredda i klassisk stil. Alla rum är utrustade med aircondition, satellit-TV, förvaringsbox, minibar, skrivbord samt badrum med toalett, dusch och hårtork. I Classic rummen finns det plats för upp till två extra sängar vilket är en bra lösning för barnfamiljer.

Rummen på Panorama Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

President Sea Palace

Lido di Noto, Sicilien

Hotel Villa Mediterranea

Lido di Noto, Sicilien

Rekommendationer till dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populärt på Sicilien

Acacia Resort

Campofelice di Roccella

Bel Soggiorno

Taormina

Villa Scoglio

Scafa Bassa

search map