Omdömen från Le Residenze Archimede

 
Le Residenze Archimede är inte tillgänglig i dagsläget
Le Residenze Archimede är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siracusa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Le Residenze Archimede

Läs personliga omdömen av Le Residenze Archimede som ligger i Siracusa. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Le Residenze Archimede. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fint ställe med uppenbara defekter

Vi var här vecka 27 och var i stort sätt helt ensamma. Det var långt ifrån fullt och det uppfattades stundtals som en spökstad. Det var dock rent och fint, och personalen var rar. Lägenheterna var rymliga men i köket var där tydliga defekter vilket gjorde det nästintill omöjligt att laga mat där. Poolen var fantastisk och kan varmt rekommenderas. Den strand som refereras till, som ligger nära, är inte speciellt bra, men där finns bra stränder i närheten. En bil är ett måste då stället ligger en bit ut på landet.

Siracusa som semester-destination

Le Residenze Archimede
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Le Residenze Archimede
Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map