Hotell i Siracusa

Le Residenze Archimede

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Le Residenze Archimede ligger på landsbygden och nära till en liten grön bostadsområde. Det är ca 200 meter till stranden och ca 10 km till staden Syracusa. Några kilometer bort, hittar du naturreservatet Plemmirio med kristallklart vatten, små vikar mellan klippor, mystiska grottor och ett brett utbud av aktiviteter. När du bor på Residenze Archimede rekommenderar vi dig att hyra en bil för att kunna utforska omgivningarna , du kan även få hjälp i receptionen med att hyra cykel.

En fantastisk pool

Om du kommer till Sicilien för att koppla av, är Residenze Archimede rätt val. Det utbredda komplexet bildar en lugn och trevlig atmosfär och den stora frodiga trädgården är ramen av den fantastiska poolen. Poolen i organisk form är som en lagun med en integrerad barnpool . Soldäcket är i mörkt trä, där det finns solstolar och parasoll som liknar de flesta något i en broschyr från Maldiverna, så vi måste konstatera att arkitekten har gjort sitt jobb väl. Om du känner för en tur till stranden är ganska lätt. Du tar bara en liten stig ner till stranden, och strax efter kommer du att vara på den privata stranden, här finns det också både solstolar och parasoller som väntar på dig. Om du vill vara aktiv, det finns både tennis och bordtennis. För yngre barn finns en liten lekplats - och glöm inte den stora gräsmattan .

Läs mer om Le Residenze Archimede

När det gäller gastronomi, du är i goda händer på Residenze Archimede . En gourmetrestaurang med stor terrass, bar och snackbar kommer att förse dig med nästan vad du önskar . Kom ihåg att säga hej till kocken, han är en festlig och begåvad kille som gör en dygd av att göra sin mat ordentligt och från grunden av sicilianska traditioner. De allra flesta råvaror är från Sicilien. Naturligtvis finns det också barservice vid poolen. Frukostbuffén har ett brett utbud av både söta och salta rätter. Det finns wi-fi i hela området, och på den stora parkeringen är det gratis parkering.

Välj mellan rum och lägenheter

Le Residenze Archimede har 51 rum och lägenheter. Alla är bekväma och elegant inredda med satellit-TV, luftkonditionering, kassaskåp, telefon, veranda, gratis wi-fi, minibar och badrum med toalett, dusch och hårtork. Lägenheterna har samma utrustning samt ett vardagsrum med pentry och bäddsoffa.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Torre don Virgilio

Modica, Sicilien

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Villa Zagara Panoramic Garden

Taormina, Sicilien

Rekommendationer till dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

Caesar Palace

Giardini di Naxos

Hotel Capo dei Greci

Sant'Alessio

search map