Hotell i Siracusa

Le Residenze Archimede

 
Le Residenze Archimede är inte tillgänglig i dagsläget
Le Residenze Archimede är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siracusa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Le Residenze Archimede ligger på landsbygden och nära till en liten grön bostadsområde. Det är ca 200 meter till stranden och ca 10 km till staden Syracusa. Några kilometer bort, hittar du naturreservatet Plemmirio med kristallklart vatten, små vikar mellan klippor, mystiska grottor och ett brett utbud av aktiviteter. När du bor på Residenze Archimede rekommenderar vi dig att hyra en bil för att kunna utforska omgivningarna, du kan även få hjälp i receptionen med att hyra cykel.

En fantastisk pool

Om du kommer till Sicilien för att koppla av, är Residenze Archimede rätt val. Det utbredda komplexet bildar en lugn och trevlig atmosfär och den stora frodiga trädgården är ramen av den fantastiska poolen. Poolen i organisk form är som en lagun med en integrerad barnpool . Soldäcket är i mörkt trä, där det finns solstolar och parasoll som liknar de flesta något i en broschyr från Maldiverna, så vi måste konstatera att arkitekten har gjort sitt jobb väl.

Om du känner för en tur till stranden är ganska lätt. Du tar bara en liten stig ner till stranden, och strax efter kommer du att vara på den privata stranden, här finns det också både solstolar och parasoller som väntar på dig. Om du vill vara aktiv, det finns både tennis och bordtennis. För yngre barn finns en liten lekplats - och glöm inte den stora gräsmattan .

Läs mer om Le Residenze Archimede

Njut av siciliansk mat

När det gäller gastronomi, du är i goda händer på Residenze Archimede. En gourmetrestaurang med stor terrass, bar och snackbar kommer att förse dig med nästan vad du önskar . Kom ihåg att säga hej till kocken, han är en festlig och begåvad kille som gör en dygd av att göra sin mat ordentligt och från grunden av sicilianska traditioner. De allra flesta råvaror är från Sicilien. Naturligtvis finns det också barservice vid poolen. Frukostbuffén har ett brett utbud av både söta och salta rätter. Det finns wi-fi i hela området, och på den stora parkeringsplatsen är det gratis parkering.

Du bor i lägenhet

Le Residenze Archimede erbjuder både rum och lägenheter där vi valt att förmedla lägenheterna. Alla är Du har Sat-TV, luftkonditionering, kassaskåp, telefon, veranda, wi-fi, minibar och badrum med toalett, dusch och hårtork. Lägenheterna har samma utrustning samt ett vardagsrum med pentry som går att öppna upp mot en kostnad samt bäddsoffa.

Dölj texten
 
 
search map