Hotell i Siracusa

I Monasteri Golf Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Historia, elegans och avkoppling är det du hittar på detta charmiga golfhotell. Förutom de trevliga miljöerna har du bekvämligheter som barer, restaurang, utomhuspool och SPA. Omgivningen är naturskön och i trädgården hittar du bl a citrusträd, palmer och olivträd.

Koppla av i historisk miljö

Det är något visst med historiska kloster, speciellt i Italien där man försöker bevara så mycket som möjligt av både material som själ. Och på I Monasteri Golf Resort kan du njuta av allt detta i skön kombination med alla de bekvämligheter du önskar på din semester. Vackra exteriörer och interiörer ger dig den rätta känslan. Här finns tre barer som serverar dig goda drycker av alla de slag och ett loungerum samt terrass där du kan avnjuta dessa. Restaurangen serverar sicilianska, kulinariska rätter och har ett brett urval viner, speciellt från regionen.

Variera dina dagar

Sicilien har mycket att erbjuda, inte bara kulturellt utan även när det gäller sköna sol- och badmöjligheter. När du känner att det är dags att få lite sol på näsan kan du a antingen stanna "hemma" och nyttja hotellets utomhuspool eller så kan du sätta dig i bilen och köra 20 min (ca 12 km) söderut tills du kommer fram till havet och stränderna. Är du mer för uppvärmd jacuzzi kan du göra ett besök på hotellets SPA (mot avgift) där du även kan beställa olika behandlingar.

När du känner att det är dags att göra lite "nytta" kan du antingen ta sköna promenader i området eller spela golf. På hotellet finns nämligen en 18-håls bana, par 71 som är designad av David Mezzacane och Vicenzo Mazzacane. Du kan även ta dig till någon av de närliggande städerna som t ex Floridia (ca 5 km bort) där du har barer, restauranger och butiker av olika slag. Syracusa är ett måste och du bör även passa på att besöka Ragusa, Modica och Noto, bara för att nämna några.

Hotellet är ett omtyckt ställe och h´är hålls ibland konferenser och andra events. För dig som är intresserad av att spela golf kan det vara bra att veta att det finns ett club house och en pro shop. Glöm inte att registrera dig på kontoret innan du börjar spela, där får du även all info du behöver om regler, priser och tider.

Ljusa och fina rum

Det finns flera rumstyper på hotellet som har totalt 102 rum och vi kan erbjuda dig Classic samt Superior-rum. Alla rum är ljusa och komfortabelt inredda och är utrustade med aircondition, Sat-TV, minibar, kassafack och hårtork.

Läs mer om I Monasteri Golf Resort

Läs om rummen på I Monasteri Golf Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map