Hotell i Siracusa

Hotel Gutkowski

 
Hotel Gutkowski är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Gutkowski är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siracusa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Gutkowski ligger vid havspromenaden på Ortigia-halvön. Atmosfären kring hotellet som präglar hela Ortiglia-kvarteret är magisk och en fröjd för själen. Närmaste badmöjligheter finns ca. 300 meter från hotellet.

Stämningsfull atmosfär

Hade man kommit forbi Siracusa och Ortigia-halvön för några år sedan hade du sett ett gammalt och förfallet palats. Detta gjorde att de nuvarande ägarna beslutade sig för att överta byggnaden och på smakfullt vis renovera det till hotell. Senare köpte man även grannbyggnaden för att utvidga med fler rum. Atmosfären är familjär och hemtrevlig. Här, precis som överallt på Sicilien, är personalen mycket tillmötesgående. Förutom reception finns det ett uppehållsrum med öppen spis och internet-point samt hotellets egna café / bar där man kan köpa ett gott glas vin, sötsaker och andra snacks. I den mysiga frukostrestaurangen serveras det en stor frukostbuffé.

Läs mer om Hotel Gutkowski

Två palats - ett hotell

Hotellets 25 rum är fördelade i två byggnader. Alla rum är är smakfullt och snyggt möblerade samt utrustade med sicilianskt cotto golv, aircondition, minibar, satellit-TV samt badrum med toalett och dusch eller badkar. De minimalistiska dragen är mer synliga i den andra byggnaden där man även finner en gemensam terrass med bord och stolar (på tredje våningen).

Ska jag välja rum med eller utan havsutsikt?

Det ska nämnas att enstaka rum har havsutsikt. Önskar man ett sådant rum ska man vara uppmärksam på att vågorna konstant slår mot klipporna vilket kan ödelägga en del personers sömn samt att vägen löper mellan hotellet och havet så man ska räkna med lite trafikbuller. Sagt på annat vis: vi rekommenderar att man bokar rum utan havsutsikt ifall du vill säkra dig god nattsömn - du kan alltid njuta av havet från den fina gemensamma terrassen dit det är okey att medtaga egen dryck. Ännu en vigtig detalj: rummen av typ Plus är något större än de andra men har samma faciliteter på rummet.

Fin placering ifall man ankommer i bil

Ankommer man i bil bör man veta att det är en miljözon i Siracusa men det är möjligt att köra fram till hotellet utan att köra in i zonen. Parkeringsplatserna framför hotellet är dyrast men å andra sidan finns det ett bra och mer prisvänligt parkeringshus endast ca. 200 meter från hotellet.

Dölj texten
 
 
search map