Hotell i Siracusa

Gelone B&B

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Om du är arkeologiskt intresserad och samtidigt letar efter ett övernattningsställe i centrum av Siracusa och som inte ödelägger hela semesterbudgeten, då är det lilla bed and breakfast stället Gelone ett bra tips. Här finns bara 5 rum så du lär känna dina grannar ganska omgående och dessutom tar den rara värdfamiljen som även äger stället mycket väl hand om dig. Det går att beställa en svalkande förfriskning och gästerna har tillgång till ett litet samlingsrum där det även finns wi-fi.

Historiens vingslag

Det är bara ett par hundra meter till det kända arkeologiska området där den historiskt intresserade kan fördjupa sig i såväl den grekiska som romerska historian. Både den grekiska teatern och den romerska amfiteatern är väl värda ett besök och om du reser hit under sommarsäsongen så kan du lyssna till musik och se teater i de gamla ruinerna. Vill du gå på upptäcktsfärd i Siracusas historiska centrum, som ligger på ön Ortigia, och som huvudsakligast präglas av imponerande byggnader från barocktiden så är det en promenad på ca 15 minuter.

Läs mer om Gelone B&B

Enkla rum med balkong

Om du inte ställer allt för höga krav så kommer du mycket snabbt att känna dig som hemma i ett av de 5 mycket personligt inredda rummen vilka samtliga har luftkonditionering, minikylskåp, en liten balkong samt badrum med toalett, dusch och hårfön.

Rummen på Gelone B&B

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map