Hotell i Siracusa

Des Etrangers Hotel & Spa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En stad mer en flera tusen år gammal historia

Större delen av Siracusas attraktioner är arkeologiska och en viktig vittnesbörd om den betydelsefull epok i Sicilien historia. Den vackra stadsmitten på ön Ortigia är en härlig plats att promenera runt på, shoppa, eller njuta av en måltid medan du beundrar de imponerande barockfasaderna med neoklassiska dekorationer. Det är också här du hittar Des Estrangers Hotel & Spa, precis ute vid havet, omgivet av livliga torg med barer och restauranger.

Promenera i grekernas fotspår

Om du vill besöka det arkeologiska området, som är en av Siracusas största attraktioner, så får du åka över bron och in på fastlandet. Besök den imponerande och ytterst välbevarade grekiska teatern, en av de största och finaste av sitt slag. Teatern är uthuggen direkt i klippan och har genom århundraden blivit utvidgad och ändrad. Den är fortfarande i bruk idag, och varje år håller man en teater- och musikfestival i maj och juni, där de gamla grekiska tragedierna spelas upp. Det tar cirka en halvtimme att promenera från Des Estrangers Hotel & Spa, men du kan också hyra en cykel i receptionen.

Här finns nästan allt du kan önska dig...

Fasaden på Des Estrangers Hotel & Spa dominerar hamnpromenaden i Ortigia och avspeglar den rika historia som präglar denna stadsdel. Idag är det ett 5-stjärnigt hotell med en hög servicenivå, som bjuder sina gäster på en behaglig vistelse. På In-Italia har vi dock de kritiska glasögonen på oss, och då flera områden på hotellet behöver en lite upprustning, och hotellet också saknar en utomhuspool, så väljer vi att sätta nivån något lägre. Det är dock fortfarande ett härligt hotell, men den vackraste utsikten över havet - och vi är övertygade om att du kommer förlora ditt hjärta till denna pärla till hotell.

Läs mer om Des Etrangers Hotel & Spa

Njuta av hotellets alla faciliteter

Ett av hotellets största plus är takterrassen, varifrån du har en fantastisk utsikt över bukten. Ett annat stort plus är Spa-avdelningen. Tillsammans kan dessa två plus kanske få dig att vilja spendera hela dagen på hotellet... På takterrassen hittar du, utöver den vackra panoramautsikten, också hotellet bar och en restaurang som serverar smakfulla rätter från det lokala köket. Takterrassen är den perfekta platsen för att slappna av och njuta av ett lugnt ögonblick mitt i stadens bankande hjärta. Efter en långsam start på dagen, kan du växla ner ytterliggare i hotellets Spa- och wellness-område. Skäm bort dig själv med ett besök i bastun, den turkiska Hamamen eller i jacuzzin, och njut av en avslappnande massage - ja, du kanske slutar som en helt ny människa. Vill du hellre göra av med energi, istället för att slappna av, erbjuder hotellet också ett litet gm med Technogym-maskiner.

Efter all denna njutningslystnad har det blivit dags att njuta av en aperitivo innan middagen. Om vädret inte tillåter dig att njuta av en gastronomisk måltid på takterrassen, kan du också äta i restaurangen inomhus, varifrån du också har en vacker utsikt över hamnen. Du har gratis wifi på hela hotellet, och ankommer du i bil, har du möjlighet att parkera mot tillägg i ett närliggande parkeringshus. Allt i allt erbjuder Des Estrangers Hotel & Spa på god komfort och en perfekt utgångspunkt för att njuta av Siracusa och Ortigia.

Klassiska och rymliga rum

Des Estrangers Hotel & Spa har 76 bekväma rum i olika kategorier, och några av rummen har havsutsikt och/eller små balkonger. Alla rum har som minimum aircondition, satellit-TV, minibar ,skrivbord, wifi, telefon, kassaskåp och badrum med toalett, dusch eller badkar, hårfön och toalettartiklar. De flesta rumstyper har också badrockar. Det finns möjlighet att boka handikappanpassade rum.

Läs om rummen på Des Etrangers Hotel & Spa

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map