Hotell i Siracusa

Casale Milocca

 
Casale Milocca är inte tillgänglig i dagsläget
Casale Milocca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siracusa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I ett lugnt hörn av den lilla staden Arenella hittar du Casale Milocca. Detta förhållandevis nyrenoverade lantställe har behållit mycket av sitt ursprungliga och stil. På bara en kvart, kan du gå till den kristallklara stranden Arenella och du är bara 10 km bilresa från den vackra staden Syracusa. Området är perfekt för dem som uppskattar lugn och vacker natur. Inte långt från Casale Milocca hittar du Plemmirio Marine med fina små vikar, små stränder och blått vatten. På Casale Milocca kan du hyra cyklar i receptionen, även om vi rekommenderar att du hyr en bil om du vill semestra i detta område av Sicilien.

En stor vacker trädgård

Casale Milocca är en bra plats för romantiska par, men också för barn. Den stora gröna trädgården är en riktig pärla. Poolen är helt fantastisk och är det perfekta stället att njuta av en drink medan du läser en god bok. Och om det blir för varmt, är det bara att låta sig glida ner i kallt vatten. Nära poolen hittar du hotellets ekologiska köksträdgård, med många av de produkter som serveras i restaurangen. Både du och dina barn kommer att uppskatta barnklubben och utomhus lekplats, och om du vill ha lite motion, så har ägaren installerat ett fitness. Prova.., eller prova jordgubbar i restaurangens smoothie, gjord av egna solmogna jordgubbar, det finns faktiskt inte mycket bättre.

Läs mer om Casale Milocca

Kvalitet och äkta gastronomi

Inspiration och gamla traditioner är inte bara levande på grund av den gamla stilen på Casale Milocca, men också med hjälp av deras kök. Tack vare de klassiska sicilianska recept vars ingredienser består främst av grönsaker som odlas i trädgården kan du här uppleva gamla traditionella rätter. Terrassen och baren kompletterar kvalitet och vi är ganska säkra på att du kommer att njuta av både service och den goda smaken.

En blandning av traditionell och modern

Casale Milocca har bara 21 bekväma rum totalt. Alla rum har renoverats till sina ursprungliga färger och charm. Alla rum är utrustade med veranda eller fransk balkong, aircondition, förvaringsbox, minibar, gratis Wi-Fi, satellit-TV, skrivbord samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map