Hotell i Siracusa

Casa Cristina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo mitt i ett historiskt centrum

Det lilla bed and breakfast stället Casa Cristina ligger en våning upp i ett gammalt herrskapspalats i Siracusa. Casa Cristina ligger inte bara i staden Siracusa med ursprung från de gamla grekerna utan dessutom på ön Ortigia som även utgör stadens historiska centrum och som till större delen går i vacker barockstil. Staden är full av historia och om du är arkeologiskt intresserad så är stan rena paradiset.

Nära till allt

Samtidigt är du omgiven av vatten på samtliga sidor eftersom Ortigia är en liten ö och stämningen längs vattnet samt den härliga hamnmiljön är helt oslagbar. Här är liv och rörelse och det finns många bra restauranger, små mysiga caféer och självklart även möjlighet för shopping. Du kan även ta dig hit med allmänna transporter för det är inte långt till järnvägsstationen.

Läs mer om Casa Cristina

Här blir du en del av familjen

Casa Cristina gör inte så mycket väsen av sig då det bara finns tre rum i den gamla lägenheten. Det betyder samtidigt att du aldrig blir ett nummer i mängden som ofta kan vara fallet på större hotell. Här blir du i stället en del av en liten familj från första stund. Du kan äta din italienska frukost i det lilla samlingsrummet men det finns även ett kök i lägenheten som gästerna har möjlighet att använda sig av. Även om du kan känna historiens vingslag i den gamla byggnaden så finns det internet i lägenheten så du inte helt mister kontakten med omvärlden.

Enkla och ursprungliga rum


Känn dig som hemma i ett av de tre luftkonditionerade rummen som dessutom har plattskärms-tv och egen balkong. Med gratis Wi-Fi kan du alltid komma på nätet och man erbjuder underhållning i form av digitala program. Badrummen har bidé och gratis toalettartiklar. Utöver faciliteter som gratis trådlöst internet erbjuder man även barnpassning (mot en avgift) samt hjälp med utflykter och biljetter.

Läs om rummen på Casa Cristina

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Casa Cristina

Läs personliga omdömen av Casa Cristina som ligger i Siracusa. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Cristina. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Casa Cristina

Läs mer
 
search map