Semesterbostad i Siracusa

Casa Aretusa

 
Casa Aretusa är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Aretusa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Siracusa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Aretusa ligger på en smal och lugn gata på Ortigia med gångavstånd till hamnpromenaden vid Fonte Aretusa och till det imponerande och trevliga torget Piazza Duomo. Palatset härstammar från 1700-talet men blev helt renoverat 2004.

Bo i hjärtat av Ortigia, Siracusas gammla stadskärna

På gatorna runt omkring huset finner man många matställe och caféer. 50 meter från huset finns det en solterrass och Lido Maniace så man faktisst kan bada i havet. På taket finns en takterass med utsikt över staden och havet.

Läs mer om Casa Aretusa

Bra lägenheter med kokvrå

På Casa Aretusa finns det flera välinredda en och två rums lägenheter. Alla lägenheterna är utrustade med aircondition, satellit-TV, wi-fi uppkoppling, kokvrå med två värmeplattor samt hårtork i badrummet. Det finns dessutom möjlighet att använda sig av tvätt service.

Lägenheterna på Casa Aretusa

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (första våning med loft)

Lägenheten ligger på första våning och består av uppehållsrum med kokvrå och ett öppet loft med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch samt hårtork.

Enrumslägenhet med 3 sovplatser (första våning)

Lägenheten ligger på första våning och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelsäng samt enkelsäng, badrum med toalett och dusch samt hårtork.

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (2:a eller 3:e våning)

Lägenheterna ligger antingen på andra eller tredje våning och består av ett uppehållsrum med kokvrå och dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch samt hårtork.

Enrumslägenhet med 2/3 sovplatser (2:a eller 3:e våning)

Lägenheterna ligger på andra eller tredje våning och består av ett uppehållsrum med kokvrå och dubbelsäng samt enkelsäng, badrum med toalett och dusch samt hårtork.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser ( 2:a / 3:e våning med balkong)

Lägenheterna ligger antingen på andra eller tredje våning och består av uppehållsrum med kokvrå och matplats samt nattområde med dubbelsäng eller dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch samt hårtork. Det finns dessutom antingen balkong eller fransk balkong.

Dölj texten
 
 
search map