Hotell i Sinagra på Sicilien

Hotel Greda

 
Hotel Greda är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Greda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sinagra här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Greda är ett litet hotell som ligger i det historiska centrum i Sinagra.

Hotellet ligger i ett gammalt och nyrenoverat palats varifrån man har utsikt över resten av staden och dalen. På kort avstånd finner man stadens huvudtorg med caféer där man kan njuta av en god espresso eller en frisk granita. Parkeringsplats för bilen finner man på de offentliga platserna vid floden de flesta dagar av året, endast under byfesten är det lite kaotiskt. Var uppmärksam på att där är trappsteg från hotellet ner till centrum och parkeringsplatsen varför vi inte rekommenderar detta åt gångbesvärade.

Läs mer om Hotel Greda

På hotellet finns det reception och frukostrestaurang. Hotellets 9 rum är snyggt inredda, stora och klassiskt möblerade. De är alla utrustade med aircondition, TV och badrum med toalett och dusch samt hårtork. 6 av dem har dessutom balkong med fin utsikt. OBS: receptionen är inte bemannad dygnet runt trots att ägarna bor i närheten, varför det är viktigt att man informerar In-Italia eller hotellet om sin förväntade ankomsttid före avresa. Gästerna får dock egen nyckel till huvuddörren.

Dölj texten
 
 
search map