Villa i Selinunte på Sicilien

Villa Cycas

 
Villa Cycas är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Cycas är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Selinunte här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Cycas ligger där Belice floden mynnar ut, endast 150 meter från den härliga sandstranden som ligger precis nedanför trädgården. Man kommer fram till villan via en grusväg så man ska köra försiktigt. Utsikten mot kusten gör dock detta väl värt! På denna del av Sicilien möts det mörkblå Medelhavet med de vita sandstränderna som gömmer sig bakom marker som doftar av liljor och örter.

Villan har blivit möblerad för en fastboende familj så det finns gott om plats och ett behagligt ljus i alla rum. Trädgården är härlig med stora palmer och blommor som åtskiljer husets terrass från havet.

Läs mer om Villa Cycas

Från sommaren 2006 finns det en helt ny pool i trädgården endast för villans gäster. Husets belägenhet är helt magnifik! Nära de grekiska ruinerna i Selinunte, Europas största arkeologiska park som ligger endast 7 km härifrån. I närheten finns dessutom inköpsmöjligheter, restaurang och café.

Husets yta är på ca. 200 m² fördelade på två våningar. En trappa leder upp till husets terrass och ingång. Härifrån kommer man in i ett stort uppehållsrum / matrum. Köket består av spis med ugn och har utgång till en terrass. I tvättrummet på samma våning finns en tvättmaskin. På understa våningen finns två sovrum med två enkelsängar i varje och utgång till trädgården, sovrum med enkelsäng samt badrum med toalett och dusch.
På andra våningen finns ett sovrum med balkong och eget badrum med toalett och dusch. Dessutom är villan utrustad med aircondition.

Dölj texten
 
 
search map